Εφοδος της Ασφάλειας στις Φυλακές Δομοκού - Τι εντόπισαν στο κελί του Αλκέτ Ριζάι

Στοχευμένη έρευνα σε κελιά των Φυλακών Δομοκού πραγματοποίησαν τα ξημερώματα τής Τετάρτης αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Την έφοδο διοργάνωσαν τα στελέχη από το Τμήμα Εκβιαστών και σε αυτήν συμμετείχαν συνάδελφοί τους από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, τη Δίωξη Ναρκωτικών, σκύλος - ανιχνευτής ναρκωτικών, αλλά και άνδρες της ΕΚΑΜ.

Έγινε σε επτά κελιά, όπου είναι έγκλειστοι 17 κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και δύο ισοβίτες: ο Αλκέτ Ριζάι,

καταδικασμένος για δολοφονίες και υποθέσεις ναρκωτικών, πασίγνωστος από τις δύο αποδράσεις του με ελικόπτερο, αλλά και ο Άρης Κλεφτογιάννης, ο οποίος είχε εμπλοκή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, στο αποκαλούμενο «Συνδικάτο του Εγκλήματος» και στη δολοφονία Γούσιου.

Στο κελί του Αλκέτ Ριτζάι εντόπισαν κινητό τηλέφωνο, ρόπαλο και αυτοσχέδιο μαχαίρι, ενώ συνολικά σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για δώδεκα κρατουμένους για παράβαση τού νόμου Περί Όπλων. 

Στόχος των αστυνομικών είναι να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο για παράνομες ενέργειες, οι οποίες σχεδιάζονται και εκπορεύονται από τους εγκλείστους των Φυλακών. 

Πριν φύγετε...Περού: Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές έκαψαν ζωνταντό αστυνομικόΒουλευτής των Τόρις αποπέμπεται διότι συνέκρινε το εμβόλιο Covid με το ΟλοκαύτωμαΆνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι αρκετούς ανθρώπους στον σταθμό Γκαρ Ντι Νορ στο Παρίσι
Keywords
Τυχαία Θέματα