Ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας

Τις καθιερωμένες ευχές έδωσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσσωμη η πολική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Μοναδική απουσία αυτή του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος είναι εκτός Αθηνών, ενώ όπως έγινε γνωστό κατά την καθιερωμένη τελετή υποβολής ευχών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης
Λεβέντης, αφού ευχήθηκε υγεία στον κ. Παυλόπουλο και την οικογένεια του, του ζήτησε να συμβάλει στην συναίνεση και στη δημιουργία μιας μεγάλης κυβέρνησης που θα φέρει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα.

Προηγήθηκε η Πανηγυρική δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς η οποία τελέστηκε το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών προεξάρχοντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Παρόντες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί, βουλευτές, η στρατιωτική ηγεσία, εκπρόσωποι πατριαρχείων και ξένων Εκκλησιών, κληρικοί και πλήθος κόσμου.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Το νέο έτος να είναι δημιουργικό», ευχήθηκε μετά τη δοξολογία ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα