Δολοφόνησε την πρώην φίλη του σε ιδιωτικό σχολείο επειδή τον χώρισε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Northern Territory Police Car, Alice Springs, Northern Territory, Australia. 01/31/2021

Φόβος επικρατεί στην Αυστραλία μετά την είδηση ότι η σωρός μιας προπονήτριας υδατοσφαίρισης, βρέθηκε την Πέμπτη μέσα στο μπάνιο ενός από τα επιφανή ιδιωτικά σχολεία του Σίδνεϋ.

Η αστυνομία έπειτα από κλήση που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασε στο σχολείο του St Andrew’s, και εκεί αντίκρισαν το πτώμα της 21χρονης

Lilie James, με εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι.

Oι κάμερες ασφαλείας, φαίνεται πως απαθανάτισαν τον 24χρονο προπονητή χόκεϋ Paul Thijssen, ο οποίος και κάλεσε τις αρχές, να μπαίνει στο μπάνιο πριν από αυτήν και να βγαίνει αργότερα μόνος.

Ο 24χρονος, ήταν πρώην αρχηγός αθλημάτων στο σχολείο πριν γίνει μέλος του προσωπικού. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Lilie James είχε πρόσφατα τερματίσει τη σχέση της μαζί του και είχαν να ιδωθούν πάνω από μήνα.

Ο Thijssen τότε εξαφανίστηκε και οι Αρχές εξαπέλυσαν μεγάλο ανθρωποκυνηγητό με επίκεντρο μία περιοχή που βρίσκεται σε άκρη γκρεμού, όπου και εκεί βρέθηκε αντικείμενο που φέρεται να είναι το φονικό όπλο, αλλά και ένα πτώμα που αργότερα επιβεβαιώθηκε πως ήταν του Thijssen, αναφέρει το BBC.

Οι φίλοι και η οικογένεια της Lilie, συντετριμμένοι από το θάνατό της, μιλούν για εκείνη ως μία ευγενική φίλη και μια «μανιώδη» αθλήτρια. Παράλληλα με την υδατοσφαίριση, της άρεσε ο χορός και το κολύμπι, που  σπούδαζε και δούλευε ταυτόχρονα και στο σχολείο.

«Ήταν ζωντανή, εξωστρεφής και πολύ αγαπητή από την οικογένεια και τους φίλους της. Είμαστε συντετριμμένοι και συντετριμμένοι», ανέφερε η οικογένεια της σε δήλωση.

Σε επιστολή της προς τους γονείς της 21χρονης, η επικεφαλής του σχολείου τόνισε ότι ανησυχεί για όλους τους εμπλεκόμενους. «Οι φρικαλεότητες του κακού δεν καθορίζουν και δεν θα καθορίσουν την κοινότητά μας, αυτός είναι ο όρκος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλι ΜακΓκόνιγκλ.

Ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Κρις Μινς έστειλε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της James, περιγράφοντας τον θάνατό της ως «φρικτό, φρικτό έγκλημα».

«Είναι ένα από τα χειρότερα που έχω δει στη δημόσια ζωή μου και μπορώ μόνο να φανταστώ τι περνάει η οικογένεια αυτή τη στιγμή», καταλήγει.

Related...Κολομβία: Πέθανε στη φυλακή κατά συρροή δολοφόνος 170 παιδιώνΤρομοκράτες της Χαμάς δημοσίευσαν βίντεο από δολοφονία γιαγιάς στην σελίδα της στο FacebookΒραζιλία: Ένοπλοι δολοφόνησαν 3 γιατρούς. Οι εκτελεστές «έκαναν λάθος»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφόνησε,dolofonise