Δημοσκόπηση Marc: Μπροστά με 31,2% η ΝΔ. Στο 15% ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη έρχεται η Νεά Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 31,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ακολουθεί με 15%. Στην τρίτη θέση είναι το ΚΚΕ με 7,1% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή
με 7,0%, η Δημοκρατική Συμπράταξη με 6%.

Στο ερώτημα «ποιανού οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές σας, του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ή του Αλέξη Τσίπρα» το 34,5% απαντά υπέρ του κ. Μητσοτάκη και το 17% υπέρ του κ. Τσίπρα. Αντιθέτως, στην ερώτηση «Αν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση» το 35,4% απαντά ότι θα συνέβαιναν περίπου τα ίδια με το 32,3% να απαντά ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα καλύτερα και με το 26,3% να απαντά χειρότερα. Σε ό,τι αφορά στην ερώτηση εάν προτιμούν τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη με το 45,6% να επιθυμεί την ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας και το 44,6% να προτιμά να στηθούν κάλπες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα