Διευκρινίσεις Τζανακόπουλου: Δεν υπάρχει συζήτηση για υποχρεωτική στράτευση στα 18

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση στο εσωτερικό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Δεν θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι πρέπει να αλλάξει το καθεστώς υποχρεωτικής στράτευσης«, διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Τρίτη όταν ρωτήθηκε για τη στάση της κυβέρνησης για το θέμα. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε συναντηθεί με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δύο πολιτικούς να εμφανίζονται να συγκλίνουν στο θέμα της στράτευσης στα 18. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη
ιδέα είχε προταθεί από τον κ. Μητσοτάκη πριν από ημέρες, ο οποίος την επανέλαβε στον υπουργό Άμυνας. Όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε θετικός, και μάλιστα φέρεται να δήλωσε πως σκοπεύει να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία, αν υπάρχει πολιτική στήριξη.

«Ο Υπουργός κ. Καμμένος μίλησε για κίνητρα που μπορούν να δοθούν σε περίπτωση εθελοντικής στράτευσης στα 18! Ελπίζουμε ότι γίνεται κατανοητή η διαφορά μεταξύ εθελοντικής και υποχρεωτικής στράτευσης», υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα