Διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση ΕΠΕΚΕ Μακεδονίας-Θράκης

Ένταση προκλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση να συγκροτηθεί ΕΠΕΚΕ Μακεδονίας-Θράκης καθώς απορρίφθηκε από τους βουλευτές η εισήγηση της ηγεσίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν περίπου 20 βουλευτές της Βορείου Ελλάδος και ο Αλέκος Φλαμπουράρης επέμενε ότι πρέπει να συσταθεί ΕΠΕΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο ένας ή δύο βουλευτές λειτούργησαν με βάση το σκεπτικό της ηγεσίας. Σημειώνεται ότι για τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης υπάρχει αναπληρωτής τομεάρχης, η Δώρα Αυγέρη.

Οι περισσότεροι

βουλευτές σημείωσαν ότι το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης δεν έχει νομοθετική πρωτοβουλία και επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση σε ΕΠΕΚΕ όπως πρότεινε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Η δημιουργία ΕΠΕΚΕ σημαίνει ότι όλοι οι βουλευτές των νομών της Βορείου Ελλάδος θα «αναφέρονται» σε αυτήν για τις κοινοβουλευτικές τους δραστηριότητες.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Τα ελληνικά νησιά των διακοπών όπου οι ντόπιοι δεν βρίσκουν σπίτι για να ζήσουν Ο Μπόρις Τζόνσον υπέστη τριπλή ήττα αλλά έχει πολύ υψηλότερους στόχους Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης στο επίκεντρο του EuroWorking Group
Keywords
Τυχαία Θέματα