Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο των Μεσογειακών χωρών στην Αθήνα ο Μαριάνο Ραχόι

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι η παρουσία του στην Αθήνα για τη Σύνοδο των Μεσογειακών χωρών στις 9 Σεπτεμβρίου δεν είναι εφικτή, καθώς μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής στο ισπανικό κοινοβούλιο ο χαρακτήρας της κυβέρνησής του παραμένει υπηρεσιακός.

Ωστόσο επανέλαβε στον Αλέξη Τσίπρα την στήριξή του στη διοργάνωση, τονίζοντας τη σημασία που έχει η ανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας από την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίστηκε από κοινού η ανάγκη να εκπροσωπηθεί στη Σύνοδο η Ισπανία, από υψηλόβαθμο στέλεχος της ισπανικής κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε τη σημασία που έχει η παρουσία της Ισπανίας στη σύνοδο της 9ης Σεπτεμβρίου, με δεδομένη την κρισιμότητα των ζητημάτων που θα συζητηθούν σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και της περιοχής της Μεσογείου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα