Χρυσή Αυγή: Άφαντος ο Χρήστος Παππάς

Να κρυφτεί για να αποφύγει τη σύλληψή του φαίνεται ότι επιχειρεί ο Χρήστος Παππάς, ύστερα από την ανακοίνωση του δικαστηρίου για μη χορήγηση αναστολής στην εκτέλεση της ποινής του.

Ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του στου Παπάγου διαπιστώνοντας ότι δεν βρίσκεται εκεί. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη έχει στείλει το σχετικό έγγραφο στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του. Όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, πρακτικά αυτό σημαίνει

ότι ο Χρήστος Παππάς κρύβεται και θεωρείται καταζητούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδίνονται ο ένας μετά τον άλλον οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής

Η Αστυνομία έχει σχηματίσει ειδικό κλιμάκιο για τον εντοπισμό του Χρήστου Παππά. Έρευνες γίνονται τόσο στην Αθήνα όσο και στα Ιωάννινα από όπου έλκει την καταγωγή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών, χωρίς αναστολή.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Τι κινδύνους εγκυμονεί για τον Ερντογάν και την λίρα μια νίκη του Μπάιντεν Δημήτρης Καμπανάρος: Το rapid test, το σημείωμα και το τραγικό τέλος Δημήτρης Καμπανάρος: Ο αφανής ήρωας που έζησε έγκλειστος 65 ημέρες μέσα στον οίκο ευγηρίας του
Keywords
Τυχαία Θέματα