Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν γίνεται

Κάθε χρόνο ο στολισμός του δέντρου σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων και μιας περιόδου γεμάτης με όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Από μικρά παιδιά, η ημέρα που κατέβαιναν τα στολίδια από το πατάρι ήταν μέρα γιορτής. Με τις πιτζάμες χοροπηδούσαμε γύρω από το δέντρο, κρεμώντας πότε πότε και κανά στολίδι.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κάτι παραπάνω από ένα ογκώδες διακοσμητικό. Είναι αυτό κάτω από το οποίο βγάλαμε τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες. Είναι αυτό που μας “τροφοδοτούσε” το παραμύθι, περιμένοντας υπομονετικά να βάλει ο Άγιος Βασίλης τα δώρα του από κάτω.

Είναι αυτό που γεμίζει το σπίτι μας με ζεστασιά και θαλπωρή.

Φέτος, όμως, έχει μια επιπλέον σημασία. Είναι το σύμβολο των αξιών που μένουν σταθερές σε έναν κόσμο που άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες. Έτσι, λοιπόν ο στολισμός του θα μας κάνει να ξεφύγουμε, να ξεχάσουμε για λίγο άγχη και προβληματισμούς.

Μπορεί κάποιοι να πουν ότι είναι νωρίς για να στολίσεις από τώρα. Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι ότι ποτέ δεν είναι νωρίς για αυτό που μας κάνει χαρούμενους.
Αν λοιπόν, το παλιό σας δέντρο χάλασε και τα κλαδιά του έγιναν φτωχά ή αν δεν είχατε ποτέ δέντρο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ένα, που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Γιατί Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δε γίνεται.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, μερικά από τα πιο όμορφα, “πλούσια” και οικονομικά δέντρα που μας άρεσαν και σας προτείνουμε για να φτιάξετε την πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού. Τα βρήκαμε στο diafanostores.gr που έχει τεράστια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα είδη σε πολύ καλές τιμές.

Δέντρο εμπνευσμένο από το Πήλιο

Η φύση στο Πήλιο είναι πληθωρική και αφοπλιστική. Είναι από τους πιο όμορφους χειμερινούς (και όχι μόνο) προορισμούς. Φέτος, αν και οι αποδράσεις σε τέτοια μέρη είναι σχεδόν αδύνατες, μπορούμε να φέρουμε το “Πήλιο” στο σπίτι μας, επιλέγοντας το ομώνυμο δέντρο του diafanostores.gr που έχει πάνω του ενσωματωμένα κουκουνάρια.

Θα το βρεις εδώ

Το “Πήλιο” φωτισμένο

Επειδή χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς φωτάκια δε γίνεται, καθώς κρύβεται όλη η ομορφιά του, βρήκαμε το δέντρο “Πήλιο” σε ένα πακέτο μαζί με 100 λευκά φωτάκια. Τα λευκά φωτάκια είναι η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με τα κίτρινα και τα πολύχρωμα, καθώς δίνουν μια πιο κομψή νότα στο σπίτι.

Θα το βρεις εδώ

Ένα δέντρο με τα όλα του

Για όσους θέλουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η καλύτερη επιλογή είναι το σετ που ετοίμασε το diafanostores.gr για όσους θέλουν με γρήγορη λύση. Το πακέτο περιέχει το δέντρο Πήλιο με τα κουκουνάρια, μια γιρλάντα με αλεξανδρινά, ένα στολίδι κλαδί berries, 40 μπάλες σε κόκκινο και χρυσό και φωτάκια.

Θα το βρεις εδώ

Το χιονισμένο δέντρο

Χριστούγεννα και χιόνι είναι δύο έννοιες συνυφασμένες. Αν και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δεν το βλέπουμε συχνά, ένα χιονισμένο έλατο, θα φέρει μέσα στο σπίτι μας λίγο από τη μαγεία των χιονισμένων τοπίων. Εξαιτίας του λευκού, είναι από τις πιο chic επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Θα το βρεις εδώ

Ας κάνουμε λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά, κρατώντας το πνεύμα της περιόδου και τα έθιμά μας ζωντανά.

Όλα τα δέντρα του diafanostores.gr θα τα βρεις εδώ

Μπορείς να μπεις και στο Instagramτου ΔΙΑΦΑΝΟ για περισσότερες διακοσμητικές ιδέες.

Keywords
Τυχαία Θέματα