Χούλιγκαν: «Είχα τα πολεμοφόδια σπίτι μου για τις γιορτές του Πάσχα»

Ένας 31χρονος οπαδός του Ολυμπιακού συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη, στον αγώνα νέων Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος που συνελήφθη είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και είχε απασχολήσει πέρυσι τις

Αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Παγκράτι.

Αρνήθηκε την εμπλοκή του στα επεισόδια στου Ρέντη, αν και η αστυνομία υποστηρίζει ότι στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκονταν εκεί, τον αναγνώρισαν. Σχετικά με το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην κατοχή του, υποστήριξε ότι ήταν για προσωπική χρήση για τις γιορτές του Πάσχα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο. Αναλυτικότερα, από την οικία τού 31χρονου κατασχέθηκαν: πιστόλι και γεμιστήρα, 50 φυσίγγια, 2 μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, 2 ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), 3 πτυσσόμενοι μεταλλικοί σουγιάδες, 4 κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, 3 πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, 3 usb και 2 κάρτες μνήμης, 2 κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ: Συνελήφθησαν πέντε μέλη της σπείρας που μπούκαρε με Ι.Χ. σε καταστήματα Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι χούλιγκαν που συμμετείχε στην επίθεση στου Ρέντη
Keywords
Τυχαία Θέματα