Χωρίζουν οι Donald Trump Jr με τη σύζυγό του Vanessa μετά από 12 χρόνια γάμου

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Vanessa Trump στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Μετά από 12 χρόνια γάμου, χωρίζει από τον σύζυγό της, τον Donald Trump Jr.

«Μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του» είπαν Vanessa και Junior, σε κοινή δήλωσή τους στην Page Six. «Πάντα, θα έχουμε τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για τις οικογένειές μας. Έχουμε, μαζί, πέντε όμορφα παιδιά και αυτά παραμένουν προτεραιότητά μας. Ζητάμε

σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας αυτήν την περίοδο.»

Η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Vanessa είναι τέτοια που σημαίνει ότι δεν θα αντιδικήσει με τον Junior για την κηδεμονία των παιδιών ή για την περιουσία. Εδικοί σε αυτού του είδους τα ζητήματα εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει προγαμιαία συμφωνία των δύο.

Η Vanessa και ο Junior- ηλικίας 40 ετών, και οι δύο - παντρεύτηκαν το 2005. Πρώτη, η Page Six ανέφερε ότι υπήρχαν προβλήματα στον γάμο τους, σχετιζόμενα με τα ταξίδια του Junior και τα αμφιλεγόμενα tweet του.

Η υποβολή αίτησης διαζυγίου έγινε την ίδια μέρα που ο ειδικός σύμβουλος Robert Muller εξέδωσε κλήτευση που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ να προσκομίσουν έγγραφα σχετικά με τις σχέσεις του Donald Trump με Ρώσους αξιωματούχους. Τις επιχειρήσεις διοικούν ο Junior και ο νεώτερος αδελφός του, Eric, από τότε που ορκίστηκε Πρόεδρος ο Donald.

Οι εικασίες σχετικά με τους πρακτικούς λόγους που οδήγησαν στην υποβολή αίτησης διαζυγίου δίνουν και παίρνουν, όπως ήταν αναμενόμενο. Η Nancy Chemtob, νομική σύμβουλος της οικογενείας, εκτιμά πως η Vanessa ενδέχεται να επικαλεστεί συζυγική ασυλία ώστε να μην υποχρεωθεί να καταθέσει κατά του συζύγου της, όσο εκδικάζεται η υπόθεση διαζυγίου. Εκτιμά, επίσης, ότι υποβάλει τώρα την αίτηση ώστε να εξασφαλίσει διακανονισμό όσον αφορά τα κοινά περιουσιακά στοιχεία, πριν η έρευνα του Muller θέσει ενδεχομένως σε κίνδυνο τα περιουσιακά στοιχεία του Junior.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα