Χανιά: Δολοφονημένος στο σπίτι του 53χρονος

Η ανοικτή πόρτα του ισογείου διαμερίσματος στην οδό Σμύρνης, στο κέντρο των Χανίων, ήταν το στοιχείο που κινητοποίησε τους κατοίκους της περιοχής και αποκαλύφθηκε η δολοφονία ενός 53χρονου άνδρα.

Έβλεπαν από το πρωί την εξώπορτα ανοικτή. Αρχικά δεν τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς το θύμα ήταν -κατά κοινή ομολογία- ιδιόρρυθμο. Αργά το βράδυ, όμως, αποφάσισαν να δουν εάν ο ένοικος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Κάτοικος της περιοχής και γνωστός του 53χρονου ήταν εκείνος που μπήκε στο εσωτερικό αλλά, ενημέρωσε τις αρχές, μόλις είδε τον χώρο ανάστατο.

Οι αστυνομικοί, που έφθασαν

στο σημείο τον εντόπισαν πεσμένο πίσω από το κρεβάτι του στο πάτωμα. Ήταν φιμωμένος με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο 53χρονος ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για μικροκλοπές. Τώρα τα στελέχη της Ασφάλειας Χανίων προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στον δολοφόνο του.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΜέλη της «Γεωργιανής Μαφίας» διέρρηξαν σπίτι αστυνομικού και συνελήφθησανΚαρδίτσα: Ισχαιμία του μυοκαρδίου η αιτία του θανάτου του 20χρόνου ποδοσφαιριστήΤραγωδία στο Μεσολόγγι: Δρομέας πέθανε την ώρα της προπόνησης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Δολοφονημένος, 53χρονος,chania, dolofonimenos, 53chronos