Χαμένη γάτα εισβάλλει σε αγώνα ποδοσφαίρου και ξανασμίγει με την οικογένεια της μετά από 8 μήνες

Σε αντίθεση με τον Κερτ Ζουμά της Γουέστ Χαμ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αγγλία για τον τρόπο που κακομεταχειρίστηκε τη γάτα του, ο Τζέισον Κερ της Γουίγκαν έγινε ο... σωτήρας μιας γάτας που το είχε σκάσει από το σπίτι της και θεωρούνταν νεκρή εδώ και μήνες, και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα!

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ φιλοξενούσε τη Γουίγκαν στο Στάδιο Χίλσμπορο στο Σέφιλντ του Γιορκσάιρ για την αγγλική Γ′ κατηγορία όταν η γάτα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. 

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται το αιλουροειδές να χοροπηδάει

στον αγωνιστικό χώρο, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες. Ωστόσο, διακόπτοντας το παιχνίδι, δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν στη συνέχεια να την σώσουν. Παρόλο που η γάτα τρέπεται σε φυγή, ο Τζέισον Κερ της Γουίγκαν Αθλέτικ καταφέρνει να την βγάλει από το γήπεδο και εκτός κινδύνου.

Cat on the pitch at Hillsborough pic.twitter.com/0uJ67slQ9P

— Rob Staton (@robstaton) February 8, 2022

Παρά τη διακοπή στο 94ο λεπτό του αγώνα, τον οποίο νίκησε η Σέφιλντ, η ομάδα του Κερ κέρδισε τις καρδιές των οπαδών διαδικτυακά. Οι χρήστες του Διαδικτύου επαίνεσαν τους παίκτες των ”λατικς” που έσωσαν τον γούνινο εισβολέα.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επιβεβαίωσε αργότερα ότι η γάτα ήταν ασφαλής και αφού εξετάστηκε από κτηνίατρους έλαβε θεραπεία γι΄ένα τραύμα στο κεφάλι κι ένα δάγκωμα στο λαιμό. «Η γάτα έχει λάβει ανακούφιση από τον πόνο, αντιβιοτικά και τώρα τρώει φαγητό κανονικά», έγραψε στο Twitter η ποδοσφαιρική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα