Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πιο σκληρή μάχη της ζωής της είναι με τον ίδιο της τον τον πατέρα

Εχει επιδοθεί σε έναν δικαστικό αγώνα προκειμένου να ανακτήσει μεγαλύτερο έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της, καθώς τα τελευταία 12 χρόνια ο Τζέιμς Σπίαρς έχει αναλάβει μερικώς την κηδεμονία της. Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία θέλει να ελευθερωθεί από τον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια του «Glory» επιστρέφει στο δικαστήριο καθώς παλεύει για να ανακτήσει τον έλεγχο της περιουσίας της που υπολογίζεται ότι φθάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια, περίπου μια δεκαετία μετά από το ότι κρίθηκε ακατάλληλη να αποφασίζει για τη ζωή όχι μόνο των παιδιών της, αλλά και τη

δική της. Η κηδεμονία τέθηκε το 2008 μετά από νευρική κατάρρευση και αποτοξινώσεις και νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές της ίδιας.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης ακρoαματικής διαδικασίας, ο δικηγόρος της ποπ σταρ, ισχυρίστηκε ότι η ίδια φοβάται τον πατέρα της και αρνείται να επιστρέψει στη σκηνή υπό τις τρέχουσες συνθήκες.

«Ο πελάτης μου με πληροφόρησε ότι φοβάται τον πατέρα της», δήλωσε ο εν λόγω δικηγόρος στην δικαστή Μπρέντα Πένι του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Variety. «Δεν θα εμφανιστεί ξανά (στην σκηνή) αν ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την καριέρα της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα