Μπουτάρης: Οι αγρότες δεν βγάζουν για τους ίδιους 100 λίτρα τσίπουρο. Με 100 λίτρα είσαι σουρωμένος κάθε μέρα

Στην φορολόγηση του τσίπουρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη συνάντηση των φορέων της πόλης με το ΤΑΙΠΕΔ για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την πραγματοποίηση της «Γιορτής Τσίπουρου Τερπνής» της Δ' Δημοτικής Κοινότητας, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από την κυβέρνηση να κυνηγήσει το παράνομο τσίπουρο. Επίσης, χαρακτήρισε «μύθο ότι ο
καημένος αγρότης βγάζει από το καζάνι για τον εαυτό του 100 λίτρα τσίπουρο. Με 100 λίτρα πρέπει να είναι σουρωμένος κάθε μέρα».

Όσον αφορά την πώληση του λιμανιού, ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει το ποσό που θα εισπράξει το κράτος, όσο η ολοκλήρωση της 6ης προβλήτας και της σιδηροδρομικής και οδικής σύνδεσης, την οποία θα υποχρεωθεί ο επενδυτής.

Αναφορικά με τις κλήσεις από το 1993 που θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους παραβάτες μετά από εισαγγελική παρέμβαση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε πως κατά την γνώμη του οι κλήσεις θα πρέπει να παραγράφονται, όπως και άλλα χρέη.

«Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει όταν θα στείλουμε τα ειδοποιητήρια στον κόσμο. Η πρόταση η δική μου προς την κεντρική διοίκηση και να την εξετάσουμε είναι τα πρόστιμα της τροχαίας να παραγράφονται όπως παραγράφονται και άλλα χρέη».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα