Μπιγιονσέ και Jay-Z: Τα νέα πρόσωπα του οίκου Tiffany’s

Ο οίκος κοσμημάτων Tiffany and Co. εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον όμιλο LVMH και με νέα στελέχη να αναλαμβάνουν το τιμόνι, η εταιρεία άλλαξε τη στρατηγική μάρκετινγκ, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους σημαντικούς συνεργάτες του brand, με στόχο τις νεότερες ηλικίες.

Η Μπιγιονσέ

φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του Harper’s BAZAAR φορώντας δημιουργία του δικού της brand IVY PARK, την οποία συνδύασε με σκουλαρίκια και κόσμημα του οίκου Tiffany & Co.

Στην εφ′ όλης της ύλης συνέντευξη, η Αμερικανίδα σταρ, που γίνεται 40 ετών τον Σεπτέμβριο, πέρα από τις πηγές έμπνευσής της και τις φιλοδοξίες της, έδωσε και την είδηση της συνεργασίας της με τον οίκο Tiffany’s.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, τραγουδιστής της ραπ και επιχειρηματίας θα είναι οι πρωταγωνιστές της επόμενης διαφημιστικής καμπάνιας του εμβληματικού αμερικανικού οίκου κοσμημάτων, που μετρά σχεδόν 200 χρόνια ζωής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο LVMH εξαγόρασε το 50% των μετοχών της δημοφιλούς μάρκας σαμπάνιας του Jay-Z, Armand de Brignac.

Εν τω μεταξύ, η νέα καμπάνια του Tiffany & Co ξεκινά σε μια ευοίωνη στιγμή για τον οίκο. Σύμφωνα με το Forbes, το brand είναι έτοιμo να διπλασιάσει τις πωλήσεις του τα επόμενα πέντε χρόνια υπό τη διαχείριση του LVMH. Ο πολυτελής όμιλος εκτιμά ότι ο οίκος κοσμημάτων δεν έχει αξιοποιήσει πλήρως τις παγκόσμιες δυνατότητές του.

Icon. Legend. @Beyonce wears an internally flawless Tiffany diamond of over 21 carats on the cover of the @harpersbazaarus ICONS issue: https://t.co/1axNMYrZki#TiffanyAndCo#BAZAARICONSpic.twitter.com/17OKSqLKJ7

Tiffany & Co. (@TiffanyAndCo) August 10, 2021

Προς το παρόν το brand εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα στις ΗΠΑ, τα οποία αντιπροσώπευαν το 43 % των συνολικών πωλήσεων το 2019. Η αγορά Ασίας-Ειρηνικού συνεισέφερε μόνο κατά 28% στις πωλήσεις. Αυτή είναι μια απόκλιση που ο LVMH, ο οποίος έχει ισχυρή παρουσία στην Ασία, πιστεύει ότι μπορεί να διορθώσει.

Πρέσβεις του brand εκτός της Μπιγιονσέ και του Jay-Z, θα είναι επίσης η ηθοποιός Άνια Τέιλορ - Τζόι καθώς και η ολυμπιονίκης και μοντέλο Έιλιν Γκου (η οποία ανέλαβε πρόσφατα εκπρόσωπος της Victoria’s Secret).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, businessinsider.com

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Καθώς μεγαλώνουμε χάνουμε ύψος κι έτσι μπορούμε να το σταματήσουμεΠέντε τρόποι για να κάνουμε την διατροφή μας πιο φιλική προς το περιβάλλονΚυριακάτικο τραπέζι: Μουσακάς και πανακότα με τσάι ροδάκινο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπιγιονσέ, Jay-Z, Tiffany’s,bigionse, Jay-Z, Tiffany’s