Αστυνομικός και κακοποιός εκβίασαν και λήστεψαν γυναίκα

Σε έναν συνάδελφό τους, αστυφύλακα στον βαθμό, ο οποίος υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας του κέντρου των Αθηνών, κατέληξαν τα στελέχη της Ασφάλειας κατά την έρευνά τους, ύστερα από καταγγελία γυναίκας για εκβιασμό και ληστεία.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, το απόγευμα τής Παρασκευής, είχε ραντεβού σε κατάστημα στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στον Κολωνό, με έναν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας, παλιό γνώριμό της. Μαζί του και ο 30χρονος αστυνομικός.

Ο 34χρονος, τον οποίο το 2013 είχε συλλάβει το Τμήμα Διαρρηκτών

για κλοπές και ληστείες και είχε εκτίσει ποινή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, απαίτησε από τη γυναίκα το ποσό των ογδόντα χιλιάδων ευρώ, χρήματα που -όπως λέει- του χρωστούσε από τότε. Φέρονται, μάλιστα, να την απείλησαν με όπλο, προκειμένου να την εκβιάσουν, ενώ της άρπαξαν και το αυτοκίνητό της, το οποίο της είπαν ότι θα κρατήσουν, μέχρι να τους παραδώσει τα χρήματα.

Η γυναίκα υπέβαλε την καταγγελία και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέληξαν στους δύο άνδρες, τους οποίους συνέλαβαν την Κυριακή, ενώ εντόπισαν και το αυτοκίνητο τού θύματος. 

Τώρα ερευνούν τις όποιες πιθανές σχέσεις μπορεί να έχει ο αστυνομικός με έναν κακοποιό και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΣυνέλαβαν τον ληστή του «πορτ μπαγκάζ» που έσπασε το βραχιολάκιΕβαψαν τους τοίχους του κρησφύγετου μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματίαΑπάντησε σε αγγελία για θέση νταντάς, την απείλησαν με μαχαίρι και την βίασαν
Keywords
Τυχαία Θέματα