Αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι
Ο νεαρός άνδρας, για τον οποίο ο πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς House of Cards Κέβιν Σπέισι κατηγορείται, από τις εισαγγελικές αρχές, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά, πριν από τρία χρόνια, απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει μόλις την περασμένη εβδομάδα εναντίον του βραβευθέντος με Όσκαρ ηθοποιού.
«Αυτή η «εκούσια απόσυρση» έγινε ενώπιον δικαστηρίου της νήσου Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη, όπου η φερόμενη επίθεση συνέβη τον Ιούλιο του 2016, χωρίς να δοθεί καμία αιτιολογία.
Η απόσυρση της αγωγής λαμβάνει χώρα πριν από μια νέα ακροαματική διαδικασία σε ποινικό βαθμό, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, σε βάρος του ηθοποιού, που ενδεχομένως θα προκαλέσει αμηχανία στην κατηγορούσα αρχή.
Ο Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος, δήλωσε σήμερα ότι ο πελάτης του κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα την Τετάρτη, εντούτοις απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, επικαλούμενος την εκκρεμή εκδίκαση της υπόθεσης σε ποινικό βαθμό εναντίον του Σπέισι.
Ο διάσημος πρωταγωνιστής, που τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ το 2000 για τον ρόλο του στην ταινία American Beauty, έχει δηλώσει αθώος στις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και βιαιοπραγίας σε ένα μπαρ στο Ναντάκετ.
Οι εισαγγελείς είχαν ασκήσει δίωξη σε βάρος του Κέβιν Σπέισι στην υπόθεση του Ναντάκετ τον Δεκέμβριο.
Το φερόμενο θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο 59χρονος ηθοποιός τον είχε κεράσει πολλές μπίρες και ουίσκι στο εστιατόριο Club Car τον Ιούλιο του 2016, όταν ήταν 18 ετών και σε κάποια στιγμή του είπε «Ας μεθύσουμε», σύμφωνα με τη δικογραφία.
Καθώς οι δυο τους στέκονταν δίπλα σε ένα πιάνο, ο Σπέισι τον άρπαξε βίαια, όπως περιέγραψε στην αστυνομία.
Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Σπέισι κατηγορούν τον άνδρα ότι διέγραψε μηνύματα από το κινητό τηλέφωνό του, που θα υποστήριζαν την υπερασπιστική γραμμή. Ο δικαστής που έχει αναλάβει την ποινική υπόθεση πρόσφατα διέταξε τον κατήγορο του Σπέισι να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο στους συνηγόρους του.
Όμως, ο Γκαραμπέντιαν, στις 19 Ιουνίου, είπε στο δικαστήριο ότι ο κατήγορος δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό του. Ο δικαστής διέταξε ο κατήγορος, οι γονείς του και ο Γκαραμπέντιαν να παραστούν σε μια ακροαματική διαδικασία τη Δευτέρα, εάν το τηλέφωνο δεν βρεθεί.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ: Νορβηγία: Πρώην υπουργός κακοποίησε σεξουαλικά άνδρες πρόσφυγες αιτούντες άσυλο Γιατί η Disney «έκοψε» σκηνή από το Toy Story 2 Διάσημος Youtuber κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων θαυμαστριών του- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σταυρό στον Γεράσιμο Γιακουμάτο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών!
- Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Χάγια που το έσκασε από το Ντουμπάι
- Νέα απόλυση στον ΣΚΑΪ: Έδιωξαν πασίγνωστη παρουσιάστρια (pics)
- Κάπα Research: Προβάδισμα 12% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
- Ζουράρις: Αν βγει ο Μητσοτάκης, θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Γαλλία
- Σοκ στον Αμπελώνα Λάρισας: “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή 47χρονος στρατιωτικός
- Ηράκλειο: Κακός χαμός σε παραλία – Το ζευγάρι έγινε θέαμα όταν βγήκε από τη θάλασσα!
- Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή στις καταιγίδες το βράδυ της Παρασκευής
- Σέ έκτακτη ανάγκη κήρυξε τις φλεγόμενες περιοχές σε Εύβοια ο Μπακογιάννης
- Επί ποδός οι αρχές στην Αθήνα – Εξαφανίστηκε 16χρονη κοπέλα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Huffington Post Greece

- Τελευταία Νέα Huffington Post Greece
- Η Βαλτική ανακαλύπτει την Ελλάδα
- Η αρχαία Βαβυλώνα ανακηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco
- Η πλοίαρχος του Sea-Watch καταθέτει μήνυση κατά του Ματέο Σαλβίνι
- Διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας με πρωταγωνιστή έναν «λευκό Ομπάμα» δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμεναν
- Στο χειρουργείο ο Αμερικανός πρέσβης μετά από ατύχημα με το ποδήλατο
- Βρετανία: Σπάνια μωρά λεοπάρδαλης του χιονιού μαγνητίζουν τα βλέμματα σε ζωολογικό κήπο
- Τουρκική NAVTEX δεσμεύει θαλάσσια περιοχή σε Ρόδο και Καστελόριζο
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Οι υποψήφιοι αλλιώς - Γιάννης Ραγκούσης, ΣΥΡΙΖΑ - Β' Πειραιά
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Kapa Research: Ποιοι είναι οι 10 πιο «αγαπημένοι» πολιτικοί κάτω των 40
- Ζουράρις: Αν βγει ο Μητσοτάκης, θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Γαλλία
- "Ο Θεός μεριμνά για όλα"
- Άγριο ξύλο μεταξύ υποψηφίων σε διακαναλιακή συνέντευξη
- 2+1 προϊόντα που χρειάζεται να βάλετε στην τσάντα παραλίας
- Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Μοχίσα Χορμάτ
- Τραμπ: Δεν προετοιμάζω την Ιβάνκα για την πολιτική ζωή