Απίστευτη γκάφα: Ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της και τελικά έβαλε φωτιά σε λάθος σπίτι

.

Πιστεύοντας ότι ανήκε στον πρώην φίλο της, μια 49χρονη γυναίκα φέρεται να έβαλε φωτιά σε ένα σπίτι στο Γκόλντ Χιλ στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι έβαλε φωτιά σε λάθος σπίτι.

Για τον εμπρησμό που έγινε το χαράματα της 22ας Ιουλίου ευθύνεται η Κρίστι Λουίζ Τζόουνς η οποία κατηγορείται για εμπρησμό πρώτου βαθμού σε κακούργημα, για επίθεση με φονικό όπλο και για κλοπή ζώου. Κρατείται με εγγύηση 101.500 δολαρίων.

Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν ένας άντρας ξύπνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (22/7), αφού ένας

γείτονας τον ειδοποίησε ότι μια γυναίκα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο σπίτι του, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρογουάν, αναφέρει το People.

Καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έτρεξε να φέρει ένα λάστιχο κήπου, στην μπροστινή βεράντα του βρέθηκαν φλεγόμενα κομμάτια ξύλου που περικύκλωναν μια δεξαμενή προπανίου.

Αλλά όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το λάστιχο, δεν τα κατάφερε επειδή η ύποπτη, Κρίστι Λουίζ Τζόουνς, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα υλικό για να το μπλοκάρει, δήλωσαν οι αρχές, σύμφωνα με το WBTV.

Στη συνέχεια σημάδεψε την Τζόουνς με την καραμπίνα του, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε το λουρί ενός από τα σκυλιά του, πρόσθεσαν οι αρχές. Εκείνη «απλώς μουρμούρισε» πριν απομακρυνθεί ενώ στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας και οχήματα της πυροσβεστικής.

Η Τζόουνς φέρεται να χτύπησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με το αυτοκίνητό της καθώς τον προσπέρασε.

Μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι ένας πρώην φίλος της Τζόουνς είχε σπίτι στη γειτονιά και πιστεύουν ότι μπορεί να προσπάθησε να βάλει φωτιά σε λάθος σπίτι, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η Τζόουνς γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

Οι ζημιές στο σπίτι ανέρχονται σε περίπου 20.000 δολάρια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑλγερία: Κατηγορήθηκε λανθασμένα για εμπρησμό και τον λίντσαραν μέχρι θανάτουΈβαλε αγγελία στο Σκοτεινό Διαδίκτυο για να δολοφονήσουν την ερωμένη του παντρεμένου φίλου τηςΤαυτοποιήθηκαν τα λείψανα που βρέθηκαν στο «σπίτι του τρόμου» κατά συρροή δολοφόνου
Keywords
Τυχαία Θέματα