Αντιδράσεις για αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε «τουρκική» μειονότητα

.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Alpha.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις δραστηριότητες της Ντόρας Μπακογιάννη στη Θράκη, είπε πως «ανέβηκε στη Θράκη για να εκβιάσει την τουρκική μειονότητα».

lang="el-GR">Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου σχολιάζεται από χρήστες και πολιτικούς.

Έκανε διαφορά ο Μαραντζιδης. Να τα λέμε αυτά…pic.twitter.com/pQc49GN5pm

— Kostas Mantzaris (@KostasMantzaris) June 16, 2023

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και νυν Αρχηγός της Αξ. Αντιπολιτεύσεως ονοματίζει την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως «Τουρκική»…αδιόρθωτος https://t.co/klaRYS9MbS

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 16, 2023

Τσιπρας, στην Ελλάδα υπάρχει τουρκική μειονότητα pic.twitter.com/oTAiYFkrrS

— Georgios (@The_Georgios) June 16, 2023ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Γερμανία: «Οκταγωνικό» ξίφος από ταφό της Εποχής του Χαλκού είναι τόσο καλά διατηρημένο που λάμπειΒίντεο ντοκουμέντο πριν το ναυάγιο στην Πύλο: Πλοίο προμηθεύει με τρόφιμα και νερό το αλιευτικόΚτηματομεσίτης βρήκε ένα εκατομμύριο κέρματα καθαρίζοντας το πρώην σπίτι του πεθερού του
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Αντιδράσεις, Αλέξη Τσίπρα,antidraseis, alexi tsipra