Ανοιξε και το Domotel Agios Nikolaos στα Σύβοτα

Το ξενοδοχείο Domotel Agios Nikolaos ξεκίνησε να λειτουργεί ήδη από τις 3 Ιουλίου 2020, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Το resort, ως μέλος του ομίλου Domotel Hotels & Resorts, εκτός από την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλων που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία, εφαρμόζει επιπλέον ρυθμίσεις που αφορούν την διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, την καθαριότητα και την απολύμανση όλων των χώρων καθώς και την εφαρμογή κανόνων προστασίας για την διακίνηση φαγητού και ποτού μέσα στο ξενοδοχείο.

Σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Θεσπρωτίας, στα Σύβοτα, το Domotel Agios Nikolaos, χτισμένο πάνω στη θάλασσα, διαθέτει δική του μαρίνα, ιδιωτική παραλία και beach bar, δίκλινα δωμάτια σε σουίτες με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο και Bar Restaurant!

Για κοντινές βόλτες, υπάρχει η γραφική Πάργα, οι παραλίες Μεγάλη Άμμος και Πισίνα, οι Παξοί και οι Αντίπαξοι για μια μίνι κρουαζιέρα, οι πηγές του μυθικού Αχέροντα και πόσα ακόμα.

Related... Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους δικαιούχους στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» Ανοιξαν και τα Sofitel Athens Airport και Marriott στην Αθήνα Πλήρως ανακαινισμένο άνοιξε και το Porto Sani στη Χαλκιδική
Keywords
Τυχαία Θέματα