Αγγλία - Ουαλία 2-1

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Στέρλινγκ στο 7' δεν θα ήταν δυνατόν να καμουφλάρει την δυσνόητη επιμονή του Χόντσον σ' ένα σχήμα μη αποδοτικό. Το σφιχτό 5-3-2 των Ουαλών κράτησε τους Άγγλους μακριά από την περιοχή του Χενεσέι και μόνο με στημένες φάσεις έφεραν την μπάλα στην περιοχή.

Ούτε όμως ο Κέιχιλ στο 26' ούτε ο Σμόλινγκ στο 35' σημάδεψαν σωστά. Στη φάση δε του 32' ουδέποτε υπήρξε παράβαση από τη στιγμή που η μπάλα πρώτα χτύπησε στο κεφάλι του Ντέιβις και μετά στο απλωμένο χέρι του. Η Ουαλία αντιθέτως μπορούσε να υπηρετήσει το σχέδιό της, αφήνοντας την μπάλα στον αντίπαλο, και όταν
ο Γκάρεθ Μπέιλ βρήκε την ευκαιρία εξέθεσε τον Χαρτ με την εκτέλεση φάουλ στο 43'.

Το 1-0 ανάγκασε τον Χόντσον ν' αλλάξει. Όχι φυσικά σύστημα, διατηρώντας το 4-3-3, αλλά πρόσωπα. Τουλάχιστον πάντως ο Βάρντι τού έδωσε το γκολ μετά την προς τα πίσω κεφαλιά του Γουίλιαμς στο 56' και ο Στάριτζ μια περισσότερη κινητικότητα από τα δεξιά και προς την περιοχή. Ξεθύμανε πάντως γρήγορα η πίεση των "τριών λιονταριών", αφού η αμυντική συνοχή των Ουαλών ήταν απαράμιλλη και δεν δόθηκαν χώροι. Ακόμη κι αν ο Λέντλι δεν άντεξε περισσότερα από 67 λεπτά, οι Άλεν, Τσέστερ, Ράμσεϊ έκαναν απίθανη δουλειά δίνοντας διπλές και τριπλές βοήθειες ή κλείνοντας τρύπες.

Ο Χόντσον έπαιξε το χαρτί του Ράσφορντ, όχι του Μπάρκλι, ο πιτσιρικάς πάντως είχε άγχος και δεν βοήθησε. Οι Ουαλοί κρατούσαν χωρίς πρόβλημα πίσω, αρκούσε πάντως η τελευταία φάση στο ματς για να έρθει το τυχερό όσο και λυτρωτικό 2-1 από τον Στάριτζ στο 92'. Γκολ που έφερε την Αγγλία πιο κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ.

ΠΗΓΗ: Contra

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα