Άνδρας ισχυρίζεται ότι ζει πίνοντας μόνο αναψυκτικά τα τελευταία 17 χρόνια

Ένας Ιρανός ισχυρίζεται ότι σταμάτησε να καταναλώνει φαγητό μια μέρα το 2006 και έκτοτε ζει πίνοντας αποκλειστικά αναψυκτικά .

Ο 58χρονος Γκομλαρέζα Αρντερίρι ισχυρίζεται ότι και μόνο η θέα του φαγητού του προκαλεί ναυτία και ότι επιβιώνει με νερό και ανθρακούχα ποτά όπως η Pepsi και η Coca-Cola τα τελευταία 17 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ του 2006, όταν ξύπνησε με ένα περίεργο συναίσθημα στο στόμα του, από το οποίο απλά δεν μπορούσε να ξεφορτωθεί, όσους γιατρούς κι αν επισκεπτόταν. Τελικά αποφάσισε να αποφεύγει οριστικά

το φαγητό και από τότε ζει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Η οικογένειά του δεν τρώει μπροστά του, γιατί και μόνο που τους βλέπει αρρωσταίνει και παίρνει όλη του την ενέργεια από τα ανθρακούχα ποτά. Πίνει τρία μεγάλα μπουκάλια αναψυκτικά την ημέρα και επιμένει ότι δεν πεινάει ποτέ, αναφέρει το Oddity Central.

«Είχα ένα περίεργο συναίσθημα, ένιωθα ότι ένα αντικείμενο ήταν μέσα στο στόμα μου, ένιωθα ότι το κεφάλι αυτής της τρίχας ήταν μέσα στο στόμα μου και η άκρη ήταν μέσα στο στομάχι μου», θυμάται ο Αρντερίρι για τη νύχτα που ένιωσε για πρώτη φορά αυτό το συναίσθημα στο στόμα του.

Ο καθένας συνέστησε διαφορετικό γιατρό, οπότε πήγε να δει αρκετούς από αυτούς, αλλά κανείς δεν μπορούσε να διαγνώσει την ασθένειά του. Δεν είχε τρίχες στο στόμα του, αλλά ένιωθε ότι υπήρχαν, γι′ αυτό τον συμβούλεψαν να επισκεφτεί έναν ψυχίατρο. Ούτε αυτό λειτούργησε πολύ καλά, έτσι απλά αποφάσισε να εγκαταλείψει εντελώς το φαγητό και να ζήσει αποκλειστικά με αναψυκτικά.

Ο Αρντερίρι είπε στους Ιρανούς δημοσιογράφους ότι την πρώτη φορά που ήπιε ένα ποτήρι αναψυκτικό, ένιωσε ενέργεια όπως ποτέ άλλοτε, οπότε αποφάσισε ότι τα αναψυκτικά θα ήταν η εναλλακτική του για φαγητό. Ισχυρίζεται ότι έχασε 32 κιλά από τότε που άρχισε να πίνει αναψυκτικά, αλλά εκτός από αυτό δεν είχε κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τα τελευταία 17 χρόνια.

Ο 58χρονος Ιρανός γνωρίζει πλήρως τους κινδύνους που συνδέονται με την κατανάλωση ανθρακούχων ποτών πλούσιων σε ζάχαρη, αλλά ισχυρίζεται ότι κάνει εξετάσεις τακτικά . Καταναλώνει αυτά τα ζαχαρούχα ποτά σχεδόν αποκλειστικά, ισχυριζόμενος ότι πίνει μόνο μισό ποτήρι νερό και ίσως ένα ποτήρι τσάι κάθε εβδομάδα.

Από τότε που άρχισε να ζει με αναψυκτικά, ο Αρντερίρι αισθάνεται πιο γεμάτος ενέργεια από πριν. Πλέον κοιμάται μόλις 4 ώρες το βράδυ και περνάει τα βράδια του βλέποντας τηλεόραση και λύνοντας γρίφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνδρας,andras