Ανατροπή στην υπόθεση του ατυχήματος της Uma Thurman - έλειπαν όλοι οι κασκαντέρ εκείνη την ημέρα

Ο υπεύθυνος τωνstunts (των σκηνών που κάνουν οι κασκαντέρ) στην ταινία Kill Bill 2, έσπασε τη σιωπή του, μετά από τις κατηγορίες της Uma Thurman.

O Keith Adams είπε στο The Hollywood Reporter ότι

ο ίδιος και όλη του η ομάδα είχαν απομακρυνθεί από τα γυρίσματα την ημέρα που η Thurman έκανε την επικίνδυνη οδήγηση που οδήγησε στο τρακάρισμά της.

«Δεν είχαν προγραμματιστεί καθόλου stunts την ημέρα του ατυχήματος της κας Thurman. Όλα τα τμήματα των κασκαντέρ είχαν άδεια εκείνη τη μέρα και κανείς δεν εμφανίστηκε στα γυρίσματα. Σε καμία στιγμή δεν ενημερώθηκα ούτε μου ζητήθηκε συμβουλή για την οδήγηση της κας Thurman εκείνη την ημέρα».

Συνεχίζει λέγοντας, ότι «Εάν είχα συμμετάσχει, θα είχα επιμείνει όχι μόνο στο να μπει επαγγελματίας οδηγός πίσω από το τιμόνι αλλά και να διαβεβαιώσω ότι το αυτοκίνητο καθ′ αυτό είναι ασφαλές».

Δειτε επισης BINTEO: H Uma Thurman σπάει τη σιωπή της Ξεσπαθώνει και πάλι η Uma Thurman: «Ο Quentin δεν είχε κακή πρόθεση. Ντροπή στους Harvey Weinstein, Lawrence Bender και E. Bennett Walsh» Ο Quentin απαντά ότι «μετανιώνει όσο τίποτε στη ζωή του και στην καριέρα του» την ιστορία με την Thurman
Keywords
Τυχαία Θέματα