Άλεκ Μπάλντουιν: Viral οι φωτογραφίες του ηθοποιού με πατερίτσα σε δρόμο της Νέας Υόρκης

Viral στα social media έχουν γίνει στιγμιότυπα με τονΆλεκ Μπάλντουιν, στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του. Ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, υποβοηθούμενος από μία πατερίτσα, ενώ φαινόταν εξαντλημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, αλλά και με ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές μέρες η σύζυγός του, ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση στο ισχίο του, η οποία ήταν απαραίτητο να γίνει.

Αυτή

είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά το χειρουργείο.

Alec Baldwin uses a cane to help him walk as he's spotted for first time since hip replacement surgery https://t.co/RypxbDDgcNpic.twitter.com/0F3w4AUXCn

Daily Mail Online (@MailOnline) June 10, 2023

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Χιλάρια Μπάλντουιν ανέβασε φωτογραφία τους από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στη λεζάντα, έγραψε:  «Ο Άλεκ απέκτησε ένα νέο ισχίο σήμερα. Του ήταν απαραίτητο εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί… ως σύντροφός σου και καθώς αναρρώνεις, θέλω πάρα πολύ να αφήσεις πίσω σου αυτό το πολύ έντονο κεφάλαιο του χρόνιου πόνου και να βελτιώσεις την ποιότητας της ζωής σου» πρόσθεσε η Χιλάρια ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρούς, το προσωπικό και «άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους που τόσο γενναιόδωρα τον οδηγούν με ασφάλεια μέσα από αυτό».

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Με πληροφορίες από Dailymail

Πριν φύγετε...Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά στρέιτ άτομα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλεκ Μπάλντουιν, Viral, Νέας Υόρκης,alek balntouin, Viral, neas yorkis