Αυτό το μοσχαράκι νομίζει ότι είναι σκύλος

Ένας νεαρός ταύρος με το όνομα Γολιάθ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μεγαλώσει νομίζοντας ότι είναι σκύλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια Hubb από την Καλιφόρνια υιοθέτησε ένα μικρό, αδύναμο νεογέννητο μοσχαράκι που γεννήθηκε σε φάρμα παραγωγής γαλακτομικών. Με την φροντίδα της νέας του οικογένειας και της κτηνιάτρου Marie Buonanno, ο μικρός ταύρος ανέκτησε σύντομα τις δυνάμεις του.

Ο Γολιάθ έγινε σύντομα φίλος με τον Λεωνίδα, τον
σκύλο της οικογένειας, τον οποίο μιμείται ακόμα και σήμερα. Το μοσχάρι τρώει αποξηραμένα δαμάσκηνα από το μπολάκι του σκύλου και ξαπλώνει σε ένα μεγάλο μαξιλάρι στην βεράντα του σπιτιού.

I can also never say no to delicious Mariani prunes pic.twitter.com/hjG3xyFx8B

— Goliath Hubbs (@goliaththecow) November 6, 2015

Όπως αποκάλυψε η Shaylee Hubbs, η μητέρα της οικογένειας, στο δίκτυο CBS, ο Λεωνίδας, ένας μεγάλος γερμανικός μολοσσός, είναι υπερπροστατευτικός απέναντι στον Γολιάθ. Όταν το μοσχαράκι ήταν άρρωστο, εκείνος θα καθόταν αμέτρητες ώρες δίπλα του, κρατώντας του παρέα.

Πρόσφατα, ο Γολιάθ βρήκε στέγη σε μια φάρμα με αλπακά, πρόβατα, κατσίκες, άλογα, πόνυ, κοτόπουλα και ένα κουνελάκι. Παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει ακόμα να αναπτύξει φιλίες με κανένα άλλο ζώο.

Όταν μια ημέρα η κ. Hubbs επέστρεφε σπίτι της, είδε τον Γολιάθ να έχει κάτσει αναπαυτικά στο μαξιλάρι του σκύλου. Το μοσχάρι όχι μόνο το είχε σκάσει από την φάρμα, αλλά είχε βρει τον δρόμο για το παλιό της σπίτι.

My cow thinks he's a dog... We left the door open for 5 minutes pic.twitter.com/Wj1OHygrAH

— shaysap (@shaysaprocky) October 28, 2015

«Το μοσχαράκι μου νομίζει ότι είναι σκύλος... Αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή για πέντε λεπτά», έγραψε σε δημοσίευσή της στο Twitter.

Όπως η ίδια είπε, ο Λεωνίδας θα βοηθήσει τον ασπρόμαυρο φίλο του να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό,afto