Αυτά είναι τα εργαλεία κήπου STIHL που χρειάζεσαι αυτήν την άνοιξη

Η ανοιξιάτικη καμπάνια της STIHL μόλις κυκλοφόρησε και, όπως πάντα, είναι το όνειρο κάθε εραστή της κηπουρικής. Αν και αυτήν την άνοιξη αναρωτιέστε “Πώς μπορώ να βρω τα καλύτερα εργαλεία κήπου σε τιμές που με συμφέρουν;” συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί εδώ σάς προτείνουμε τα εργαλεία που θα σας λύσουν τα χέρια και θα εξασφαλίσουν την επιτυχία και το άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης! Ξεφυλλίσαμε το νέο φυλλάδιο STIHL ΑΝΟΙΞΗ 2021 και σας παρουσιάζουμε αυτά

που ξεχωρίσαμε.

Αλυσοπρίονα

Αλυσοπρίονο σημαίνει STIHL για πάνω από 95 χρόνια και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης κοπής και πολύ καλής εργονομίας, κάνουν κάθε εργασία ξεκούραστη. Επιλέξτε σήμερα το αλυσοπρίονο STIHL που καλύπτει τις ανάγκες σας, αφού μπορείτε να το αποκτήσετε έως και 20% φθηνότερα σε αυτήν την ανοιξιάτικη καμπάνια της STIHL! Είτε μιλάμε για ηλεκτρικά, ή για επαναφορτιζόμενα βενζινοκίνητα, η STIHL έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Όλοι ψάχνουμε τη value for money αγορά που θα κάνει τη ζωή μας εύκολη. Αυτή είναι αναμφίβολα το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο MS 170 που είναι σε ανοιξιάτικη προσφορά. Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση κοπής και όπως πάντα, πολύ καλή εργονομία που θα διευκολύνει κάθε σας εγχείρημα που αφορά τον κήπο.

Τώρα, αν είστε και επαγγελματίας, η πρωτοπόρος STIHL για άλλη μια φορά κάνει την καινοτομία στην αγορά. Το MS 400 C-M, το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με έμβολο από κράμα μαγνησίου είναι εδώ! Εγγυάται εξαιρετική σχέση ισχύος προς βάρος και υψηλό ανώτατο αριθμό στροφών και είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση στη δασοκομία.

Χορτοκοπτικά/ Θαμνοκοπτικά

Εργονομία και άνεση: Τα ελαφρά χορτοκοπτικά STIHL είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη, αφού είναι αποτελεσματικά και άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην περιποίηση του κτήματος ή του κήπου σας. Το καλύτερο; Όπου δεν μπορεί να φτάσει η μηχανή του γκαζόν, αναλαμβάνει αυτός ο παίκτης με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, αλλά τα καταφέρνει και μόνος του στο “γήπεδο” μικρών εκτάσεων χόρτου.

Βρείτε τον παίκτη που χρειάζεται η ομάδα σας μέσα από κορυφαίες επιλογές χορτοκοπτικών που είναι επαναφορτιζόμενα, ηλεκτρικά, ή βενζινοκίνητα ελαφρά, ισχυρά, κοπτικά μηχανήματα αλλά και χορτοκοπτικά πλάτης. Για κάθε σκοπό χρήσης, η STIHL έχει ό, τι χρειάζεστε.

Μηχανές του Γκαζόν

Την άνοιξη ο κήπος έχει την τιμητική του και οι εργασίες εκεί είναι μέρος του εβδομαδιαίου προγράμματος. Το καλοφροντισμένο γκαζόν είναι η βιτρίνα του σπιτιού και η STIHL είναι δίπλα σας με τις καλύτερες μηχανές του γκαζόν για την ανοιξιάτικη φροντίδα του σπιτιού. Βρείτε στην ανοιξιάτικη καμπάνια είτε βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση χάρη στους ισχυρούς κινητήρες τους, αν έχετε να επιμεληθείτε μια μεγάλη επιφάνεια με πυκνό και ψηλό χόρτο. Για ένα πιο ήσυχο εργαλείο για εργασίες κοντά στο σπίτι, μπορείτε να βασιστείτε στα ηλεκτρικά χλοοκοπτικά STIHL, αφού είναι και διακριτικά σε μέγεθος για έξτρα ευκολία στην αποθήκευση. Το μυστικό για υγιές γκαζόν που αναπτύσσεται ομαλά είναι στους εξαερωτήρες χλοοτάπητα, οι οποίοι διεισδύουν στον χλοοτάπητα, απομακρύνουν βρύα και τριχοειδή χόρτα και εξασφαλίζουν τον αερισμό του εδάφους.

Πλυστικά/Σκούπες

Στιβαρή κατασκευή και πλούσιος εξοπλισμός για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα πλυστικά STIHL να ξεχωρίζουν για το επαγγελματικό τους αποτέλεσμα! Για ξηρό καθάρισμα, βέβαια, οι δυνατές σκούπες της STIHL υγρού/ξηρού τύπου είναι ο σύμμαχος που θα κάνει το καθάρισμα παιχνίδι, για να απομακρύνετε σκόνη, σκουπίδια ή υγρά, γρήγορα και χωρίς κόπο. Εσείς ποια θα προτιμήσετε;

Στο ανοιξιάτικο φυλλάδιο της STIHL για το 2021 θα βρείτε όλα αυτά που σας κάνουν εδώ και χρόνια τον καλύτερο κηπουρό που είστε! Προϊόντα που συνεχώς ανανεώνονται, πλούσια ποικιλία προσφορών και προτάσεων για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας. Βρείτε σήμερα αυτό που θα ανανεώσει την εργαλειοθήκη σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα