Αυστραλός Νομπελίστας ρωτάει κατά λάθος το Twitter πότε θα πιει επιτέλους ένα ποτό

Ο βραβευμένος με Νόμπελ καθηγητής για το έργο του στην ανοσολογία, Πίτερ Ντόχερτι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ηγείται και του κινήματος δράσης κατά της πανδημίας του κορονοϊού στην Αυστραλία, προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας όταν καταλάθος δημοσίευσε στο twitter κάτι που προοριζόταν για την μηχανή αναζήτησης του Google.

O κορυφαίος επιστήμονας ειδικότερα, έκανε μια ανάρτηση μέσω της οποίας ζητούσε απάντηση για το ωράριο λειτουργίας του μπαρ «Dan

Murphy’s».

Dan Murphy opening hours

— Prof. Peter Doherty (@ProfPCDoherty) April 27, 2020

Μόλις συνειδητοποίησε το λάθος του, ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Μελβούρνης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως μπερδεύτηκε από τις δεκάδες ανοιχτές καρτέλες πλοήγησης στον υπολογιστή του.

Did you tweet this instead of googling it?

— Matthew Toohey (@TooheyMatthew) April 27, 2020

Ένας χρήστης του twitter αστειευόμενος τον ρώτησε αν πρόκειται για την δοκιμή κάποιας κλινικής μελέτης, ενώ ο Ντόχερτι, απάντησε: «Σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ασφαλές από την χλωρίνη του Ντόναλντ Τραμπ».

If this is something to do with a clinical trial sign me up.

— Pwoiter (@pwoiter) April 27, 2020

Ενας άλλος θαμώνας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είπε στον επιστήμονα πως «ευτυχώς δεν μπέρδεψε το tinder με το twitter», ενώ εκείνος του απάντησε πως «είναι πολύ λυπημένος για το συμβάν».

Dan Murphy opening hours

— Prof. Peter Doherty (@ProfPCDoherty) April 27, 2020

Κι άλλες όμως γνωστές προσωπικότητες της Αυστραλίας έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, κάνοντας χιούμορ, περισσότερο για να κάνουν τον καθηγητή να μην αισθάνεται άβολα. Ο πολιτικός συντάκτης του ABC, Άντριου Πρόμπιν, προσφέρθηκε μέσω twitter να πάει μερικά μπουκάλια αλκοόλ στο σπίτι του, αν δεν μπορεί να βγει εκείνος.

Dan Murphy opening hours

— Prof. Peter Doherty (@ProfPCDoherty) April 27, 2020

Ο αναπληρωτής πρύτανης του εθνικού πανεπιστημίου της Αυστραλίας, Μπράιαν Σμιντ, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και οινοποιός, σημείωσε δημοσίως πως μπορεί να κάνει στον Ντόχερτι μια σημαντική έκπτωση.

Dan Murphy opening hours

— Prof. Peter Doherty (@ProfPCDoherty) April 27, 2020

Ο καθηγητής του απάντησε πως το προϊόν του συγκεκριμένου οινοποιείου, ακόμα και με έκπτωση, θα ήταν πολύ πιο ποιοτικό από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά.

(Με πληροφορίες από Guardian)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ "Είμαι ζωντανή" - Fake news ο θάνατος της γιατρού-εθελόντριας στη δοκιμή εμβολίου για τον κορονοϊό Η «Ιμπιζα των Αλπεων» κάνει στροφή 180 μοιρών και βάζει «φρένο» στον ανεξέλεγκτο τουρισμό Oι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα