Αυστραλία: Η στιγμή που κροκόδειλος επιτίθεται σε Βρετανίδα τουρίστρια

Με τραύματα στο πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία Βρετανίδα τουρίστρια που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο στην Αυστραλία.

Η επίθεση μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο Facebook από την Ally Bullifent και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο κροκόδειλος πετάγεται με ταχύτητα έξω από το νερό τρομοκρατώντας μία ομάδα γυναικών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.
Σύμφωνα με τον Guardian
που επικαλείται πληροφορίες από την αυστραλιανή έκδοση του Associated Press , το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, όταν το θύμα περπατούσε στην άκρη ενός κολπίσκου στο Cape Tribulation, βόρεια του Κουίνσλαντ.
Οι αρχές της περιοχής έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για να εντοπίσουν τον κροκόδειλο και ενημέρωσαν ότι πιθανότατα θα απομακρυνθεί από την περιοχή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος ανέφερε σε δήλωσή του ότι ο περίπου δύο μέτρων κροκόδειλος του αλμυρού νερού πιθανότατα θα απομακρυνθεί.

Όσον αφορά στην τραυματία, εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι έλαβε την απαραίτητη θεραπεία για δάγκωμα και της δόθηκε εξιτήριο το βράδυ της ίδιας μέρας.
Από την πλευρά του το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής Κληρονομιάς υπενθύμισε στους επισκέπτες και τουρίστες ότι καμία διαδρομή δίπλα σε νερά της περιοχής δεν θα πρέπει να θεωρείται ποτέ απαλλαγμένη από κροκόδειλους.
Όπως τονίζει ο Guardian πάντως αυτή είναι η δεύτερη φορά που τουρίστας δέχεται επίθεση από κροκόδειλο στο συγκεκριμένο σημείο από τον περασμένο Μάιο όταν μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από έναν κροκόδειλο μήκους 4,3 μέτρων.

ΠΗΓΗ: THE GUARDIAN
Keywords
Τυχαία Θέματα