Zara: Νέα Y2K digital συλλογή από το μετασύμπαν

H νέα συλλογής Y2K Creatures τόσο από ψηφιακά όσο και από φυσικά προϊόντα

Η Zara αποκάλυψε για άλλη μια φορά ένα πρότζεκτ που βασίζεται στο μετασύμπαν με την κυκλοφορία της νέας συλλογής Y2K Creatures που αποτελείται τόσο από ψηφιακά όσο και από φυσικά προϊόντα και συνδυάζει μόδα αιχμής και φαντασία.

Πολλά από τα κομμάτια προέρχονται από την εφαρμογή Zepeto, με μερικά να είναι εμπνευσμένα από τις πρώτες ψηφιακές δημιουργίες της Zara

ενώ οι φυσικές τους εκδόσεις δημιουργήθηκαν μετά.

Σε μια ανακοίνωση, εκπρόσωποι της ισπανικής μάρκας είπαν: «Αυτή η μέθοδος δημιουργίας τονίζει το γεγονός ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, το ψηφιακό και το φυσικό σύμπαν είναι αλληλένδετα και ενισχύονται το ένα το άλλο».

Η phygital συλλογή περιέχει 10 ενδύματα – ένα γιλέκο, τρία πουλόβερ, ένα τοπ σε σχήμα καρδιάς, ένα στράπλες φόρεμα, ένα φαρδύ παντελόνι με φτερά και δύο φούστες, δίπλα σε μια επιλογή από αξεσουάρ.

Όπως και σε προηγούμενες συλλογές, η Zara θα κυκλοφορήσει ορισμένα προϊόντα αποκλειστικά ως ψηφιακά αντικείμενα, διαθέσιμα μόνο μέσω του Zepeto, όπως photobooth, χτενίσματα και σχέδια νυχιών.

Αυτό το πρότζεκτ σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της φίρμας με την πλατφόρμα metaverse, μετά την πρώτη της συλλογή με την Ader Error και τη δεύτερη σειρά Lime Glam.

Παράλληλα με την κυκλοφορία, η μάρκα θα λανσάρει επίσης το δικό της κανάλι Snapchat μέσω του οποίου οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο και φακούς επαυξημένης πραγματικότητας (AR) εμπνευσμένους από τη νέα συλλογή.

Η συλλογή Y2K Creatures θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 22 Σεπτεμβρίου στο Zara.com, σε επιλεγμένα καταστήματα Zara και εντός της εφαρμογής Zepeto.

ΠΗΓΗ: fashionunited

Keywords
Τυχαία Θέματα