«True Detective: Night Country» με Τζόντι Φόστερ στην παγωμένη Αλάσκα

«Όταν πέφτει η μακρά νύχτα του χειμώνα στο Ένις της Αλάσκα, οι οκτώ άνδρες που εργάζονται στον Αρκτικό Ερευνητικό Σταθμό Tsalal εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Για να λύσουν την υπόθεση, οι ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς και Εβαντζελάιν Ναβάρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι μέσα τους και να αναζητήσουν αλήθειες που στοιχειώνουν και βρίσκονται θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο».

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του τέταρτου κύκλου της σειράς True Detective, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Τζόντι Φόστερ

και η Κάλι Ρέις, στους ρόλους δύο ντετέκτιβ που αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν μία μυστηριώδη υπόθεση.

Το teaser του «True Detective: Night Country», όπως είναι ο τίτλος της νέας σεζόν, που διαδραματίζεται ως επί το πλείστον σε μια παγωμένη Αλάσκα, δείχνει τις δύο ντετέκτιβ να οριοθετούν τον τόπο του εγκλήματος, όπου φαίνεται ότι οι οκτώ αγνοούμενοι έβγαλαν τα παπούτσια τους προτού χαθούν στο χιόνι, ενώ δεν λείπουν οι σκηνές έντασης μεταξύ τους, οι παγωμένες στο χιόνι σοροί και τα μυστηριώδη, ζωγραφισμένα σύμβολα.

Στο καστ επίσης, η Φιόνα Σο και ο Φιν Μπένετ. Showrunner, σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων είναι η Ίσα Λόπεζ (Tigers Are Not Afraid).

Στην πρώτη σεζόν του «True Detective» το 2014, πρωταγωνιστές ήταν ο Μάθιου Μακόναχι και ο Γούντι Χάρελσον, στη δεύτερη οι Τέιλορ Κιτς, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Βινς Βον. Η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Άλι.

Με πληροφορίες από Variety

Related...Ο Μελ Γκίμπσον στο σύμπαν του John Wick με το «The Continental»Βικτώρια Φασιανού: Ο πατέρας μου ήταν πολυμήχανος, ένα εργοστάσιο φαντασίαςΔώδεκα βιβλία για παιδιά: Πόσο ζυγίζουν τα σύννεφα και άλλες ιστορίες
Keywords
Τυχαία Θέματα