«The Ministry Of Ungentlemanly Warfare»: Η ιστορία της μυστικής ομάδας που πολέμησε τους Ναζί

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γκάι Ρίτσι «The Ministry Of Ungentlemanly Warfare» με τους Χένρι Καβίλ, Άλαν Ρίτσσον και Έιζα Γκονζάλες.

Η ταινία -κωμωδία δράσης, κρίνοντας τουλάχιστον από τα πρώτα πλάνα- είναι εμπνευσμένη από πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του Βρετανικού Υπουργείου Πολέμου, τα οποία αναφέροντα στη δράση μιας μυστικής ομάδας στρατιωτικών που συγκροτήθηκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από τον πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ, μέλος της οποίας ήταν και ο Ίαν Φλέμιγκ, συγγραφέας του Τζέιμς

Μποντ. Ως γνωστό, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ίαν Φλέμινγκ υπηρέτησε στο Ναυαρχείο, ως ιδιαίτερος του επικεφαλής της Αντικατασκοπίας του Ναυτικού, φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του πλωτάρχη -βαθμό που στη συνέχεια μεταβίβασε και στον 007.

 «Η άκρως απόρρητη μονάδα μάχης, αποτελούμενη από ένα ετερόκλητο κράμα απατεώνων και τυχάρπαστων, αναλαμβάνει μια παράτολμη αποστολή εναντίον των Ναζί χρησιμοποιώντας εντελώς αντισυμβατικές και εντελώς ‘αχαρακτήριστες’ τεχνικές μάχης. Τελικά, η τολμηρή προσέγγισή τους άλλαξε την πορεία του πολέμου και έθεσε τα θεμέλια για τη βρετανική SAS και τον σύγχρονο πόλεμο των μυστικών επιχειρήσεων Black Ops», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. 

Η ταινία ενώνει τον Γκάι Ρίτσι και τον Χένρι Κάβιλ, πρώτη φορά μετά το «The Man from U.N.C.L.E.» του 2015.

Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του πολεμικού ανταποκριτή και ιστορικού Ντέμιαν Λιούις και το υπογράφουν μαζί με τον σκηνοθέτη, οι Πολ Ταμάσι, Έρικ Τζόνσον και Αράς Αμέλ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέες ταινίες: «Το Αγόρι και ο Ερωδιός» του Χαγιάο Μιγιαζάκι, «Άργκαϊλ», «Ύποπτος»

Χένρι Κάβιλ και Dua Lipa κλέβουν την παράσταση στο κατασκοπικό «Argylle»

Το νέο «Supergirl» της DC είναι η Μίλι Άλκοκ του «House of the Dragon»

Keywords
Τυχαία Θέματα
The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, Ναζί,The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, nazi