#StayTheFuckHome: Πώς ένα hashtag θα σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού;

Αν και εσείς κοιτάτε συνέχεια τις δημοσιεύσεις στο Twitter σχετικά με τον κορονοϊό, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε πετύχει μια ροζ κάρτα με τίτλο: #StayTheFuckHome (μείνετε σπίτι).

Το hashtag αυτό, το οποίο αυτοπαρουσιάζεται ως ένα κίνημα για να σταματήσει η πανδημία του κορονοϊού, οδηγεί τους χρήστες σε μια σελίδα όπου τους ζητείτε να ακολουθήσουν την «αυτο-απομόνωση». Αυτό ποικίλει από το να αποφεύγετε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα μέχρι το να

μην χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να παραμείνετε στο σπίτι.

Η καμπάνια αυτή δεν λειτουργεί υπό την εποπτεία κάποιας δημόσιας αρχής ή κάποιου υπουργείου, αλλά δημιουργήθηκε από τον 29χρονο Φλοριάν Ράιφσναϊντερ, ο οποίος διευθύνει μία εταιρεία προγραμματισμού (software) και ανάπτυξης δικτύων (web developing). Με έδρα τις ΗΠΑ και τόπο εργασίας την Φρανκφούρτη στη Γερμανία, ο Ράιφσναϊντερ έχει παρακολουθήσει την πορεία της πανδημίας από τις αρχές του Ιανουαρίου, όταν τα κρούσματα στην Ουχάν της Κίνας ήταν ακόμη λιγοστά.

«Κοιτώντας την εξέλιξη της πανδημίας, ήμουν πολύ ανήσυχος για αρκετές εβδομάδες, όταν άρχιζαν να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα στην Κίνα», λέει στην HuffPost UK.

If our government isn't helping, maybe we need to help ourselves https://t.co/b0AUssNbOg

Keywords
Τυχαία Θέματα