«Mindcage» (όπως Σιωπή των Αμνών;): Ο Τζον Μάλκοβιτς σε ρόλο serial killer

Οι ντετέκτιβ Τζέικ Ντόιλ (Μάρτιν Λόρενς) και Μέρι Κέλι (Μελίσα Ρόξμπεργκ, γνωστή από τη σειρά «Manifest») ζητούν τη βοήθεια ενός καταδικασμένου σε θάνατο κατά συρροή δολοφόνου, του επονομαζόμενου The Artist (Τζον Μάλκοβιτς), καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με μία σειρά νέων φόνων που γίνονται στο ίδιο μοτίβο.

Αυτό είναι εν ολίγοις το στόρι της ταινίας «Mindcage» του Μάουρο Μπορέλι (The Recall), που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου -σε περιορισμένη διανομή- και θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε

VOD.

Το τρέιλερ ανοίγει με έναν ιερωμένο ο οποίος αντικρίζει μέσα στην εκκλησία ένα ανατριχιαστικό «ανθρώπινο γλυπτό», μία γυναίκα με φτερά αγγέλου, και καταρρέει από το σοκ. «Δεν είναι δυνατό. Οι λεπτομέρειες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ», λέει ο Τζέικ Ντόιλ μόλις φτάνει στη σκηνή του εγκλήματος και βλέπει το «έργο» του δολοφόνου - αντιγραφέα.

View this post on Instagram

A post shared by Lionsgate (@lionsgate)

Ο τρόπος με τoν οποίο ο «Καλλιτέχνης» μεταμόρφωσε τις σορούς των έξι γυναικών που δολοφόνησε -«τα αριστουργήματα του», κατά τον ίδιο- όπως και οι συναντήσεις στη φυλακή της ντετέκτιβ Κέλι με τον The Artist, όταν ζητά τη συνδρομή του για να αποκωδικοποιήσει τους φόνους και να εντοπίσει τα ίχνη τον δολοφόνου, παραπέμπουν στις σκηνές της νεαρής πράκτορα του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ (Τζόντι Φόστερ) με τον ειδεχθή δολοφόνο και ψυχίατρο Χάνιμπαλ Λέκτερ (Άντονι Χόπκινς) από τη «Σιωπή των Αμνών» του Τζόναθαν Ντέιμι (αν και εκ προοιμίου, η Ρόξμπεργκ δεν είναι ηθοποιός του διαμετρήματος της Τζόντι Φόστερ), ενώ το στόρι θυμίζει επίσης, μία άλλη πολυσυζητημένη ταινία των 90s, το «Se7en» του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Σύμφωνα ωστόσο με τα δημοσιεύματα, η πλοκή του «Mindcage» διαφοροποιείται στην πορεία. 

Με πληροφορίες από Collider

Related...Οι επιθέσεις σε έργα τέχνης γρίφος για τα μουσεία στην Ευρώπη: Είσοδος χωρίς παλτό και τσάντες;Η ταλαντούχα Dua Lipa έλαβε επισήμως την αλβανική υπηκοότηταKnives Out 2: «Διότι απόψε σε αυτό το δωμάτιο, θα διαπραχθεί ένας φόνος, ο δικός μου φόνος»
Keywords
Τυχαία Θέματα