H Kάιλι Μινόγκ και ο Τζέισον Ντόνοβαν επιστρέφουν στην τηλεοπτική σειρά "Neighbours"

Η Kάιλι Μινόγκ και ο Τζέισον Ντόνοβαν επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Σαρλίν και Σκοτ Ρόμπινσον αντίστοιχα για το φινάλε της γνωστής αυστραλιανής σαπουνόπερας “Neighbors” από την οποία και έγιναν γνωστοί στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Η επιστροφή του διάσημου ζευγαριού στην σειρά, του οποίου τον τηλεοπτικό ”γάμο” τους παρακολούθησαν 20 εκατομμύρια Βρετανοί θεατές το 1988, φημολογείται εδώ και καιρό.

Ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος ότι η σαπουνόπερα θα ολοκληρωθεί μετά από 37 χρόνια στον αέρα.

Σε μια δήλωση, ο εκτελεστικός παραγωγός της

σειράς, Τζέισον Χέρμπινσον, είπε για το αγαπημένο ζευγάρι της δεκαετίας του ’80: «Ο Σκοτ και η Σαρλίν είναι το απόλυτο ζευγάρι των Neighbors και δεν θα ήταν σωστό να τελειώσει η σειρά χωρίς αυτούς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Τζέισον και η Kάιλι επέστρεψαν σπίτι τους για να παίξουν έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στο φινάλε της σειράς μας. Ήταν μια συναισθηματική εμπειρία για αυτούς, για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και για τους θεατές μας».

Μια ανάρτηση στο Instagram, περιείχε φωτογραφίες από το σενάριο των ’Neighbors” με τα ονόματα των Σκοτ και Σαρλίν, με την Kάιλι και τον Τζέισον να την ανεβάζουν επίσης στους δικούς τους λογαριασμούς.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

View this post on Instagram

A post shared by Jason Donovan (@jdonofficial)

Τα νέα της επιστροφής τους στο πλατό της σειράς έγιναν αμέσως viral στα social media με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο στα σχόλια τους για την ”τηλεοπτική επιστροφή της χρονιάς”.

So, Scott and Charlene will find his brother Paul still on the show, their sister Lucy pops back to Erinsborough regularly AND their old mates Jane, Clive and Melanie are back as regulars. That is just so cool and a testament to the current production team. #Neighbours

Adam Beresford (@MrAdamBeresford) May 1, 2022

This is shaping up to be THE television moment of 2022.

— Michael Adams (@MichaelAdamsUk) May 1, 2022

This means so much! Not taking away from the amazing current cast of course but to have the iconic Scott and Charlene return for the ending is absolutely icing on the cake!

— Natalie #SaveNeighbours (@presley23) May 1, 2022

So pleased to hear Jason & Kylie are returning

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kάιλι Μινόγκ, Τζέισον Ντόνοβαν, Neighbours,Kaili minogk, tzeison ntonovan, Neighbours