Forbes: Oμάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει στον Μέσι 323,5 εκατ. τον χρόνο

Η Αλ Χιλάλ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, είναι έτοιμη να προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι  έως και 350 εκατομμυρία δολάρια ετησίως (323,5 εκατ. ευρώ) για να τον κάνει δικό της.

Ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, καθιστώντας τον ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Σε αντίθεση με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έχει συμφωνήσει να

ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Παρισιού, σύμφωνα με την L’Equipe, κάτι που δίνει ελπίδες σε συλλόγους όπως η Ίντερ Μαϊάμι και την πρώην του ομάδα, Μπαρτσελόνα.

Το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον Μέσι επιβεβαιώνει και η Mundo Deportivo, η οποία αναφέρει το απόγευμα της Πέμπτης ότι οι Σαουδάραβες είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας ένα εξωπραγματικό ποσό, που υπερβαίνει τις απολαβές του μεγάλου ”αντίπαλο” του, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθιστώντας τον ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαριστή στον κόσμο.

Al Hilal are prepared to pay Lionel Messi €300m a year to get him to move to Saudi Arabia and play against Cristiano Ronaldo, according to Mundo Deportivo

Keywords
Τυχαία Θέματα
Forbes, Oμάδα, Σαουδικής Αραβίας, Μέσι 3235,Forbes, Omada, saoudikis aravias, mesi 3235