Eurovision: Ετοιμη για την μεγάλη «ζαριά» στο Μalmö Arena η Μαρίνα Σάττι

Έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, είναι εκατομμύρια φαν που ανηπομονούν για την μεγάλη βραδιά.

Στις 10.00 ακριβώς η ΕΡΤ1, θα ξεκινήσει την απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmö Arena, με την σουηδική πόλη να διοργανώνει για μία ακόμη φορά τον διαγωνισμό μετά την νίκη της Loreen με το «Tattoo».

Η Μαρίνα Σάττι, θα ανέβει 12η απόψε

στην σκηνή της Eurovision για μια ακόμη ζαριά, που όλοι ελπίζουμε να είναι η τυχερή, ενώ η Κύπρος με τη Σίλια Καπσίς θα εμφανιστεί 20η.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας με το «Κρασί, θάλασσα και τ′ αγόρι μου» της Μαρινέλλας σε στίχους Πυθαγόρα και μουσική Γιώργου Κατσαρού.

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί με μία ολοκέντητη μάξι τούλινη τουαλέτα με γυάλινα ombre κρόσια σε χρώματα του metallic grey και jet hematite, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου όπως και η μεταλιζέ μπλε φόρμα με κρυστάλους που φορούσε στην εναρκτήρια εμφάνισή της.

Είχε προηγηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision το 1992 και το 2013, με τη Στοκχόλμη το 1975, το 2000 και το 2016 και το Γκέτεμποργκ το 1985 καθώς η Σουηδία είναι η χώρα με τις περισσότερες νίκες. 

Η διοργανώτρια χώρα Σουηδία έφτασε αυτόματα στον τελικό, όπως και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία που θα συμπληρώσουν την λίστα με τις 26 χώρες.

Αμφίβολη παραμένει ωστόσο η εμφάνισh της Ολλανδίας εξαιτίας ενός περιστατικού βίας, με την EBU να αναφέρει ότι ο καλλιτέχνης πιάστηκε στα χέρια με έναν φωτογράφο, ενώ ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι χτύπησε μέλος της ισραηλινής παραγωγής, που έκανε ασεβές σχόλιο για τον θάνατο του πατέρα του.

Related...Eurovision: Ερευνα της EBU για τον Ολλανδό τραγουδιστή Joost Klein - Εκτός προβών «μέχρι νεωτέρας»Η Μαρίνα, η Μαρίζα και τα απόνερα της EurovisionEurovision 2024: Ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση έκανε η Μαρίνα Σάττι
Keywords
Τυχαία Θέματα