EgyptAir: Βίντεο από τις έρευνες για τα συντρίμμια

Ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας κομμάτια από συντρίμμια του αεροσκάφους Α320 της Egyptair που εξαφανίστηκε ενώ την ίδια στιγμή "χτενίζει" την περιοχή για να βρει το μαύρο κουτί του αεροπλάνου

Το Airbus 320 εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι - Κάιρο και μετέφερε 66 συνολικά άτομα, 56 επιβάτες, 7μελές πλήρωμα και τρία άτομα προσωπικό ασφαλείας.

Ο πρόεδρος
Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων που επέβαιναν στην πτήση Α320 της Egyptair, μετά τον εντοπισμό συντριμμιών του αεροπλάνου στη θάλασσα, 290 χλμ. (180 μίλια) βόρεια της παράκτιας πόλης της Αλεξάνδρειας.

"Η προεδρία με βαθύτατη θλίψη πενθεί τα θύματα που επέβαιναν στην πτήση της Egyptair και σκοτώθηκαν μετά την συντριβή του αεροπλάνου στη Μεσόγειο ενώ κατευθυνόταν στο Κάιρο", από το Παρίσι όπου είχε αναχωρήσει, αναφέρεται στην ανακοίνωση του προέδρου Σίσι.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα