Car-jitsu: Κάτι σαν jiu-jitsu αλλά μέσα σε αυτοκίνητο (βίντεο)

.

Σε περίπτωση που το όνομα «car-jitsu» δεν ήταν αρκετά σαφές, αυτό το νέο άθλημα επαφής που έχει γίνει viral στη Ρωσία είναι βασικά το jiu-jitsu μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Αν κάνατε μια λίστα με τα πιο δύσκολα μέρη για να παλέψετε, το αυτοκίνητο πιθανότατα θα ήταν αρκετά ψηλά στη λίστα σε αυτή, και αυτό ακριβώς είναι που κάνει το car-jitsu τόσο ενδιαφέρον.

Εφευρέθηκε πριν από μερικά χρόνια από τον Βίκεντι Μικχέεβ, ενάν επαγγελματία μαχητή μικτών πολεμικών τεχνών με μαύρη ζώνη στο jiu-jitsu και το Judo.

Το

car-jitsu είναι απλό. Οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν τους αντίπαλούς τους στα μικρά όρια ενός αυτοκινήτου. Τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο - συμπεριλαμβανομένων των ζωνών ασφαλείας, του τιμονιού, των καθρεπτών και των καθισμάτων - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κερδίσει κάποιος τον αγώνα.

Οι κανόνες του car-jitsu είναι αρκετά ξεκάθαροι. Και οι δύο παίκτες ξεκινούν από τα μπροστινά καθίσματα ενός αυτοκινήτου και, όπως και στο jiu-jitsuu, ο στόχος είναι να βγαλουν νοκ άουτ τον αντίπαλο τους ή να κερδίσουν περισσότερους πόντους.

Ο αγώνας αποτελείται από δύο γύρους των τριών λεπτών ο καθένας. Εάν είναι ισόπαλοι μετά από αυτούς τους δύο γύρους, μετακινούνται στο πίσω κάθισμα για έναν τρίτο γύρο τεσσάρων λεπτών.

Προς το παρόν, το car-jitsu δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τα ρωσικά σύνορα.

Πηγή: Grapplinginsider

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟ βρωμερός τρόπος άμυνας ενός μικρού φιδιούΓυναίκα με σπάνια εγκεφαλική πάθηση μπερδεύει τον αρραβωνιαστικό της με παιδόφιλο και απαγωγέαΤαϊλάνδη: Δύο γυναίκες συνελήφθησαν σε αεροδρόμιο με 109 ζωντανά ζώα στις αποσκευές τους
Keywords
Τυχαία Θέματα
Car-jitsu, Κάτι, -jitsu,Car-jitsu, kati, -jitsu