56χρονος βίαζε για επτά χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και της πορνογραφίας ανηλίκων αντιμετωπίζει ένας 56χρονος, τον οποίο συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου στα Πατήσια τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Προηγήθηκε καταγγελία από την ανήλικη και τη μητέρα της, βάσει της οποίας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα και σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις αρχές, εδώ και επτά χρόνια, από τότε που το κορίτσι ήταν οκτώ ετών, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν ο σύντροφος τής μητέρας του και μπορούσαν να βρίσκονται μόνοι τους και τη βίαζε, ενώ έχοντας αναπτύξει επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, μετά από δική του απαίτηση, η ανήλικη του απέστειλε στο κινητό τηλέφωνό του φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται γυμνό μέρος του σώματός της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 56χρονου, εντόπισαν και κατέσχεσαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων, τα οποία θα διερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Related...Άγρια συμπλοκή 35 ανηλίκων στη Γλυφάδα - Τραυματίστηκαν τέσσερις 16χρονοι ο ένας με μαχαίριΠυροβολισμοί στη Λένορμαν - Βρέθηκαν δύο κάλυκεςΒόλος: «Βίαζε την κόρη μου και ο γιoς μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο»
Keywords
Τυχαία Θέματα