27 λαχταριστές και άκρως χορταστικές φωτογραφίες από το 1ο Athens Street Food Festival

Αν είστε λάτρεις του λεγόμενου «φαγητού του δρόμου» ή, πιο απλά, του «βρώμικου», το 1ο Athens Street Food Festival που ξεκίνησε από την Παρασκευή και ολοκληρώνει σήμερα, Κυριακή, το πρώτο κομμάτι της διεξαγωγής του, είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε πάση θυσία.

Το πιο νόστιμο φεστιβάλ της πόλης άνοιξε φέτος για πρώτη φορά τις πύλες του σε έναν τεράστιο χώρο 4.700τ.μ. στην καρδιά της Αθήνας.
Ο ιστορικός χώρος του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Ερμού) γέμισε με καντίνες και δεκάδες κουζίνες με «γεύσεις από τους δρόμους» όλου του κόσμου, ιδιαίτερες νοστιμιές και μυστικά γαστρονομίας από Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική, ενώ η προσέλευση του κόσμου παρά τις αντίξοες συνθήκες (απεργία ΜΜΜ, βροχή, αφρικανική σκόνη, ξέρετε) ήταν εντυπωσιακή.

Το πρώτο τριήμερο ολοκληρώνεται σήμερα, 22/5, αλλά το 1ο Athens Street Food Festival επιστρέφει για άλλε τρεις ημέρες, στις 27,28 και 29 Μαΐου.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες στο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου -«φάτε μάτια ψάρια» δηλαδή και φροντίστε να επισκεφθείτε το Φεστιβάλ το ερχόμενο τριήμερο για να απολαύσετε (ή να απολαύσετε ξανά) και κανονικά τις λιχουδιές του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
27 λαχταριστές και άκρως χορταστικές φωτογραφίες από το 1ο athens street food festival
Τυχαία Θέματα