19 χτυπήματα είχε δεχτεί ο Αμερικανός τουρίστας στην Ζάκυνθο. Η μαρτυρία της 21χρονης από την Σερβία

Δεκαεννέα χτυπήματα στο κεφάλι δέχτηκε ο Αμερικανός Μπακαρί Χέντερσον έξω από μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο». Όπως αναφέρουν οι περιγραφές που περιλαμβάνονται στην δικογραφία της υπόθεσης, ο 22χρονος κατέληξε μετά το 2ο με 3ο χτύπημα.

Η κατάθεση της 21χρονης κοπέλας από την Σερβία που διασκέδαζε με τους τρεις Αμερικανούς συγκλονίζει: «Στις 7-7-2017 και ώρα 02:30 πήγα με άλλους ομοεθνείς στο μπαρ… όπου εκεί γνώρισα τρεις Αμερικανούς και πίναμε ποτό μαζί, εκ των οποίων ο ένας από τους τρεις ήταν μελαψός, των
οποίων τα ονόματα όμως δεν γνωρίζω. Κατά τις 03:00, μου έπεσε ένα ποτήρι στο έδαφος και έσκυψα να το πιάσω. Οταν σηκώθηκα, είδα ένα άτομο σερβικής υπηκοότητας να σπρώχνει το μελαψό άτομο της παρέας μου και εκείνος τον χτύπησε με γροθιά. Στη συνέχεια ο μελαψός άνδρας πήρε ένα μπουκάλι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ακολούθως βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας περίπου τριάντα άτομα Σέρβοι, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τους Αμερικανούς. Υστερα είδα τους Αμερικανούς να τρέχουν και τα άτομα από τη Σερβία να τους ακολουθούν».

Η ίδια εξηγεί πως δεν τους ακολούθησε, καθώς την είχαν χτυπήσει στην προσπάθειά της να τους χωρίσει. «Ύστερα από πέντε λεπτά περπάτησα προς το μέρος όπου έτρεχαν και είδα το μελαψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και ένας από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αμίρ, ο οποίος πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος στο μαγαζί, με είδε που ήμουν χτυπημένη, με ρώτησε ποιος μου το είχε κάνει, του είπα πως δεν γνωρίζω και αυτός έφυγε από το μαγαζί και πήγε προς το μέρος όπου έτρεχαν οι άλλοι».

Όσον αφορά την ταυτότητα των Σέρβων που χτύπησαν τον Αμερικανό τουρίστα, η ίδια λέει τα εξής: «Τους έβλεπα πρώτη φορά. Δεν τους θυμάμαι, γιατί είχα πιει πολύ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Σύμφωνα με τον «Ελευθέρο Τύπο», ο 34χρονος μπάρμαν, που παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή τη συμμετοχή του στο περιστατικό, στην απολογία του μεταξύ άλλων είπε: «Εγώ ούτε ήμουν ούτε είμαι ούτε νιώθω ότι υπήρξα ποτέ δολοφόνος γιατί δεν ήμουν ποτέ. Αρνούμαι κατηγορηματικά την πράξη που μου έχουν αποδώσει. Εγώ δεν είχα συναποφασίσει με κανέναν τίποτα, δεν γνώριζα κανέναν, εγώ ήθελα να προκαλέσω μόνο σωματικές βλάβες».
Keywords
Τυχαία Θέματα