Το καφέ δερμάτινο φόρεμα της Rihanna με το σκίσιμο στο Θεό, αξίζει χειροκρότημα

Για πολλούς από εμάς, η περίοδος του lockdown ήταν μια καλή αφορμή να ασχοληθούμε με νέα projects ή χόμπι που μας βοήθησαν να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας. Για εμένα ήταν μια καλή αφορμή να ασχοληθώ με τη διακόσμηση του σπιτιού. Για τη δική μας Λία Παπαϊωάννου, να ανακαλύψει το ταλέντο της στη ζωγραφική. Για την Rihanna ήταν να λανσάρει ένα νέο brand με προϊόντα περιποίησης προσώπου,

το Fenty Skin. Φυσικά, για την τελευταία, το project αυτό πρόκειται να τις αποφέρει εκατομμύρια σε κέρδη, αλλά ο καθένας κάνει ότι μπορεί.

Με αφορμή, λοιπόν, το λανσάρισμα της νέας gender-free σειράς περιποίησης της Rihanna, η ίδια διοργάνωσε ένα virtual launch party. Θέλοντας να διατηρήσει τις αποστάσεις, η παρουσίαση έγινε εικονικά, μέσω των πλατφορμών του brand.

Για την περίσταση, η γνωστή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, έκανε μια αρκετά σέξι εμφάνιση. Μία που, για άλλη μια φορά, μας επιβεβαιώνει γιατί είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz. Το καφέ δερμάτινο φόρεμα της, μας υπενθύμισε ότι η Rihanna δεν είναι απλά μια stylish γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά μία που της θέτει. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα