Τα μυστικά για άψογο styling για γυναίκες με καμπύλες

Θα προσπαθήσω να μην σου περιγράψω την ιστορία της ζωής μου, όσον αφορά το ντύσιμο. Σαν γυναίκα με καμπύλες και σαν γυναίκα γενικότερα που ήθελε από πάντα να εκφραστεί μέσω των ρούχων που φοράει, το να βρω το στιλ μου, μου πήρε καιρό. Και ακόμη περισσότερο καιρό μου πήρε να αντιληφθώ το σώμα μου. Δηλαδή, πόσο σημαντικό είναι αυτό; Όχι για μια αδύνατη ή παχουλή γυναίκα. Για όλες τις γυναίκες. Και αυτό είναι το πρώτο σου μάθημα: Know your body.

Αλλά, αυτή τη διαδικασία του να «καταλάβω» το σώμα μου και τις ανάγκες του, όσον αφορά τα ρούχα που φοράω, την καθυστέρησαν τα ταμπού γύρω από τις

γυναίκες με καμπύλες. Και γενικά, πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες, που είτε έχουν μικρό ή μεγάλο στήθος. Ή που είναι petite. Ή που είναι πολύ αδύνατες ή πολύ παχουλές. Η κοινωνία και η βιομηχανία της μόδας δεν σε προετοιμάζει για γυναίκες σαν εμάς. Δεν υπάρχουν πολλά πρότυπα, και μέχρι πρόσφατα, όσον αφορά τις γυναίκες με καμπύλες, δεν υπήρχαν και νούμερα. Ακόμα δεν υπάρχουν, αλλά τώρα, ας πούμε, ότι κάτι γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα