Πώς να διατηρήσεις τα ρούχα σου σε καλή κατάσταση. 3 «πράσινοι» τρόποι

Το σενάριο γνωστό: φοράς συνέχεια ένα ρούχο, άρα το πλένεις και συνέχεια, και μετά από λίγο καιρό κάτι «παθαίνει». Το χρώμα του ξεθωριάζει, η φόρμα του χαλάει. Η συχνή χρήση των καθημερινών μας ρούχων, έχει αυτό ως αποτέλεσμα, το ξέρουμε όλοι. Και εκεί που συνήθως, την λύση έβρισκες σε ένα νέο «υποκατάστατο» aka μια νέα αγορά, τώρα σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα. Έχεις αρχίσει και σκέφτεσαι την επιρροή

που ασκεί το ασταμάτητο shopping στον πλανήτη. Ενώ σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις για ν’αλλάξεις τις συνήθειές σου. Χωρίς φυσικά, να στερηθείς αυτό το τέλειο λευκό πουκάμισο που φοράς συνέχεια στη δουλειά που σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο δυναμική στα meetings.

Πριν προλάβεις να ενδώσεις σε ένα ακόμα shopping spree που μπορεί να κοστίσει και στην τσέπη και στο περιβάλλον, έχουμε εναλλακτικές. Βρήκαμε τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις ώστε να διατηρήσεις τα ρούχα σου σε καλή κατάσταση. Το να αυξήσεις την διάρκεια ζωής των ρούχων σου, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αυτό μπορεί να επιτυχθεί με φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους που δεν απαιτούν πολύ χρόνο ή χρήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα