Όταν η μόδα κάνει διαχωρισμούς: Διάσημες γυναίκες που οι οίκοι μόδας αρνήθηκαν να ντύσουν λόγω σωματότυπου

09:32 1/4/2021 - Πηγή: Ladylike

Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ γι’ αυτό. Είναι κάτι που γνωρίζω ότι συμβαίνει και που δεν με αφήνει έκπληκτη, παρ’ όλα αυτά, πάλι νιώθω τον κόμπο στον λαιμό να με πνίγει. Νιώθω την αδικία, γιατί, στα μάτια μου, αυτό είναι άδικο, αν όχι ανήθικο. Προφανώς και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλωτσάμε τον άλλον όταν είναι ήδη σέρνεται στο πάτωμα. Γιατί στο μυαλό μου, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Προσπαθείς τόσο πολύ για την ισότητα στα φύλα, στα μεγέθη, στις

εθνικότητες, στη μόδα και παντού, και ενώ δίνεις την ψυχή σου για ν’ αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί η κοινωνία, κάποιος επιμένει να πιστεύει ότι το αντίθετο είναι το σωστό.

Και ξέρεις κάτι; Το κάνει δυο φορές πιο σκληρό αυτό, όταν έχεις να κάνεις με μια celebrity. Όταν εσύ, σαν μια γυναίκα που θεωρείσαι «διαφορετική» για τον σωματότυπο της ή για οτιδήποτε άλλο λόγο που δεν «καλύπτει» τα στάνταρντς της κοινωνίας, βλέπεις ότι γίνεται διαχωρισμός ακόμα και σε δημοφιλείς προσωπικότητες, που ασκούν επιρροή, που έχουν followers, που έχουν αναγνωσιμότητα και status και που πάλι οι σχεδιαστές αρνούνται να συσχετισθούν μαζί τους. Όταν, λοιπόν, υπάρχουν οίκοι μόδας που αρνούνται να ντύσουν μια δημοφιλή γυναίκα, επειδή δεν χωράει στα αδιανόητα μικρά sample sizes που σχεδιάζουν τα brands, υπάρχει πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Διάσημες,otan, diasimes