Οι τάσεις στις φούστες για το 2022 λένε «αντίο» στο home style. Ώρα για έξοδο

13:45 7/2/2022 - Πηγή: Ladylike

Να μην ξεκινήσω με το γνωστό μου fashion rant, λέγοντάς σου πόσες από τις τάσεις της μόδας των τελευταίων χρόνων, υπό μια έννοια, «ευνοούν» μόνο συγκεκριμένους σωματότυπους. Δηλαδή, μπορεί να σου φανεί περίεργο, ίσως και να είναι, αλλά οι μίντι φούστες που τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον, «δοξάζονται» από το street style και τα fashion brands, είναι ένα αρκετά “tricky” στιλ φούστας για μερικά σώματα. Οι πλισέ φούστες

δεν πάνε σε όλους, το ίδιο και οι χαμηλόμεσες μίνι που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Miu Miu. Ένα style που είναι παρουσίασε με τέτοιο τρόπο που ήταν σαν να μας λέει, «μόνο οι αδύνατες μπορούν να τις φορέσουν».

Το πρόβλημά μου, σαφώς και δεν είναι με τις γυναίκες και το σώμα που έχει η καθεμία, είναι όμως με τη βιομηχανία αυτή που περιορίζει τα είδη ομορφιάς κάθε φορά, στις πασαρέλες της. Όσον αφορά, λοιπόν, τις τάσεις στις φούστες για το 2022, το «μοτίβο» αυτό, εξακολουθεί να υπάρχει, με ένα εύρος styles όμως, που είναι, κατά τη γνώμη μου, πιο εύκολα προσαρμόσιμο στους περισσότερους σωματότυπους. Αυτό και το γεγονός ότι τα trends αυτά, πειραματίζονται με τις σιλουέτες και τα μήκη, κάνουν τις φούστες που θα φοράμε αυτή τη χρονιά, ιδανικές για «έξω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
2022, Ώρα,2022, ora