Η Arizona Muse μιλά αποκλειστικά στο Ladylike για τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό, τη βιωσιμότητα, τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της και τον νέο της ρόλο

Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες μερικών από τα πιο διάσημα brands παγκοσμίως όπως Chanel, Dior, Louis Vuitton, έχει φωτογραφηθεί για τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών μόδας παγκοσμίως (όπως Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, i-D κλπ) και έχει αποτελέσει μούσα κορυφαίων επαγγελματιών στη βιομηχανία της μόδας. Η Arizone Muse όμως, δεν αρκέστηκε στα «καθήκοντα» ενός top model.

Από το 2016, αφού συνειδητοποίησε ότι, ως μοντέλο, δεν γνώριζε από πού προέρχονταν τα ρούχα που φορούσε και βοηθούσε να πωληθούν,  έχει αφοσιωθεί στο θέμα της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Είναι ακτιβίστρια για το κλίμα και δεν χάνει ευκαιρία να εμβαθύνει τις γνώσεις της και ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με την κλιματική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Μάλιστα, πρόσφατα άρχισε να εφαρμόζει αυτή τη γνώση ως σύμβουλος αειφορίας, βοηθώντας fashion brands να μεταβούν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Με αυτή τη φιλοσοφία ζωής να τη διέπει, την έχουμε δει να συμμετέχει τακτικά σε πάνελ της βιομηχανίας μόδας και forums, με στόχο να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από το ρυπογόνο πρόσωπο της μόδας, όσο και προβλήματα δικαίου και ηθικής μόδας. (Συνέβαλε στην εκστρατεία #payup του Remake για να διαφωτίσει τους ανθρώπους σχετικά με τις σοβαρές αδικίες στη μόδα, είτε πρόκειται για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είτε για περιβαλλοντικά ζητήματα).

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ladylike
Arizona Muse,Ladylike