Χρυσές Σφαίρες 2021: Μεγάλοι νικητές της βραδιάς τα “The Queen’s Gambit”, “The Crown” και ο “Borat”

09:10 1/3/2021 - Πηγή: Ladylike

Από το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, με απευθείας συνδέσεις και πολλή, πολλή καυστική κριτική από τις φανταστικές οικοδέσποινές τους, Tina Fey και Amy Pohler για την έλλειψη μαύρων μελών στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Τύπου και την απουσία συμπεριληψιμότητας στα βραβεία, οι Χρυσές Σφαίρες 2021 τίμησαν με τον τρόπο τους τις ερμηνείες και τις παραγωγές που άξιζαν και φέτος. H απονομή

ήταν προσαρμοσμένη στο μοτίβο της πανδημίας, που όσες φορές κι αν αναγκαστούμε να δούμε, δύσκολα θα συνηθίσουμε. Μεγάλοι νικητές η σειρά “The Queen’s Gambit”, η τελευταία σεζόν του “The Crown”, το “The Schitt’s Creek” η ταινία “Nomadland” της Chloé Zhao και ο Sacha Baron Cohen. Φυσικά το “Emily in Paris” μετά το σκάνδαλο περί εύνοιας, πέρασε και δεν ακούμπησε τα βραβεία.

Σημαντικές στιγμές της βραδιάς η βράβευση του “Nomadland” με τα δύο από τα μεγαλύτερα βραβεία- Καλύτερο Δράμα και Σκηνοθεσία- να πηγαίνουν εκεί και Chloe Zhao να γίνεται η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει βραβείο Σκηνοθεσίας μετά την Barbra Streisand το μακρινό 1983 για το “Yentl”.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα των νικητών:

Keywords
Τυχαία Θέματα