Yoga και Pilates μαζί; Η Yogilates instructor Νικολέτα Βερναδάκη σού λύνει τις απορίες για τη γυμναστική που θα αλλάξει το σώμα σου

Η Νικολέτα Βερναδάκη είναι η νέα μας guest fitness editor στη στήλη “Fit Like  A Pro” και σύντομα θα γυμνάζεστε παρέα μέσα από τα στοχευμένα fitness videos που ετοιμάζουμε μαζί της εδώ στο Ladylike. Μετά από 8 χρόνια εμπειρίας στη yoga η Νικολέτα συστήνει το Yogilates, μέθοδο εκγύμνασης που συνδυάζει τις asanas της yoga με τις θεραπευτικές ιδιότητες του pilates.

H Nικολέτα ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με τη yoga το 2013 και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της ζωής. Με την πρόοδο της προσωπικής της άσκησης, η ενασχόληση με τη διδασκαλία ήρθε πολύ φυσικά. Η διδασκαλία της έχει ως σκοπό την καλλιέργεια και προαγωγή της υγείας και ευεξίας σε σωματικό, ψυχικό, νοητικό, ενεργειακό και πνευματικό επίπεδο. Όπως μας λέει, το Yogilates απευθύνεται σε καθημερινούς ανθρώπους με γρήγορους ρυθμούς ζωής, σε γονείς που θα ήθελαν να γυμναστούν μαζί με τα παιδιά τους, σε μαμάδες με λίγο διαθέσιμο χρόνο μέσα στη μέρα, σε ανθρώπους που θέλουν να χάσουν κιλά, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να γυμνάσουν και να γραμμώσουν το σώμα τους (χωρίς να γίνουν ογκώδεις).

Η Νικολέτα απάντησε σε fitness ερωτήσεις που ίσως θα ήθελες να της κάνεις κι εσύ. Ακολουθούν οι απαντήσεις και οι συμβουλές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα